Moja zbirka

Adhesive Technologies (Lepila in tehnologije)

Henkel je vodilno globalno podjetje na področju lepil, tesnil in funkcijskih premazov za potrošnike, obrtnike in industrijo. Ponujamo obsežen portfelj po meri ukrojenih rešitev za naše stranke iz različnih industrijskih panog in visokokakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk za potrošnike in obrtnike. Z močnimi inovacijami in vodilnimi tehnologijami naših vrhunskih blagovnih znamk, kot je na primer Loctite, globalni strokovni tim ponuja storitve na najvišjem nivoju in ustvarja trajno dodano vrednost za stranke.

Naš portfelj izdelkov za industrijsko uporabo je razdeljen na pet skupin, ki združujejo posamezne blagovne znamke: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson in Aquence. Pri izdelkih, ki so namenjeni potrošnikom in obrtnikom se osredotočamo na štiri globalne platforme z blagovnimi znamkami Pritt, Loctite, Ceresit in Pattex.

  • V poslovnem segmentu Lepila za embalažo in potrošniške dobrine sodelujemo s proizvajalci priznanih blagovnih znamk in z mednarodnimi podjetji, da bi tako s skupnimi močmi ustvarili inovativne in trajnostno naravnane rešitve za proizvodnjo embalaže za živila in potrošniške dobrine.
  • V poslovnem segmentu Transport in kovinska industrija ponujamo strankam iz avtomobilske in kovinsko-predelovalne industrije ter zračnega prometa izjemne sistemske rešitve, obsežen tehnološki portfelj in specializirane tehnične podporne storitve, ki so ukrojene po meri naših strank.
  • V poslovnem segmentu Splošna industrija ponujamo strankam obsežen portfelj izdelkov za proizvodnjo in poznejše vzdrževanje trajnih dobrin.
  • V poslovnem segmentu Elektronika ponujamo strankam iz elektronske industrije specifičen portfelj inovativnih tehnološko dovršenih lepil za izdelavo mikročipov in elektronskih komponent ter toplotno prevodnih sistemov.
  • V poslovnem segmentu Lepila za potrošnike, obrtnike in gradnjo ponujamo obsežen asortiment izdelkov priznanih blagovnih znamk za zasebne uporabnike, obrtnike in gradbeno industrijo.

V poslovnem področju Lepila za potrošnike, obrtnike in gradnjo ponujamo široko paleto izdelkov priznanih blagovnih znamk za zasebne uporabnike in obrtnike.

Glavne blagovne znamke na področju lepil, tesnil in funkcijskih premazov za potrošnike, obrtnike in industrijo v Sloveniji so: Loctite, Pattexin Ceresit.

Glavne blagovne znamke v Sloveniji

Glavne blagovne znamke
Glavne blagovne znamke
Glavne blagovne znamke

Glavne globalne blagovne znamke

Tržišča

Henklovi izdelki ponujajo široko paleto možnosti za obrtnike, potrošnike kot tudi za industrijsko uporabo. Naše tehnologije so nepogrešljiv sopotnik v vsakdanjem življenju – vse od avtomobilov, knjig in revij, računalnikov, letal, hladilnikov, mobilnih telefonov, pohištva, tekstilnih tkanin, embalaže in še bi lahko naštevali. Povsem neopazni, vendar docela nepogrešljivi!

Informacije in storitve