Moja zbirka

Adhesive Technologies (Lepila in tehnologije)

Henkel je vodilno globalno podjetje na področju lepil, tesnil in funkcijskih premazov za potrošnike, obrtnike in industrijo. Ponujamo obsežen portfelj po meri ukrojenih rešitev za naše stranke iz različnih industrijskih panog in visokokakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk za potrošnike in obrtnike. Z močnimi inovacijami in vodilnimi tehnologijami naših vrhunskih blagovnih znamk, kot je na primer Loctite, globalni strokovni tim ponuja storitve na najvišjem nivoju in ustvarja trajno dodano vrednost za stranke.

Naš portfelj izdelkov za industrijsko uporabo je razdeljen na pet skupin, ki združujejo posamezne blagovne znamke: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson in Aquence. Pri izdelkih, ki so namenjeni potrošnikom in obrtnikom se osredotočamo na štiri globalne platforme z blagovnimi znamkami Pritt, Loctite, Ceresit in Pattex.

  • Na poslovnem področju Lepila za embalažo in potrošniške dobrine sodelujemo z velikimi mednarodnimi podjetji in s skupnimi prizadevanji ustvarjamo inovativne rešitve za proizvodnjo embalaže za živila in potrošniške dobrine.
  • V poslovnem področju Transport in kovinska industrija ponujamo našim strankam iz avtomobilske in kovinsko-predelovalne industrije ter zračnega prometa napredne sistemske rešitve in zagotavljamo specializirane tehnične podporne storitve.
  • V poslovnem področju Splošna industrija ponujamo obsežen portfelj izdelkov za proizvodnjo in kasnejše vzdrževanje trajnih dobrin.
  • V poslovnem področju Elektronika ponujamo našim strankam iz elektronske industrije specifičen portfelj inovativnih lepil z najnovejšo tehnologijo za izdelavo mikročipov in elektronskih komponent.

V poslovnem področju Lepila za potrošnike, obrtnike in gradnjo ponujamo široko paleto izdelkov priznanih blagovnih znamk za zasebne uporabnike in obrtnike.

Glavne blagovne znamke na področju lepil, tesnil in funkcijskih premazov za potrošnike, obrtnike in industrijo v Sloveniji so: Loctite, Pattexin Ceresit.

Glavne blagovne znamke v Sloveniji

Glavne blagovne znamke
Glavne blagovne znamke
Glavne blagovne znamke

Glavne globalne blagovne znamke

Tržišča

Henklovi izdelki ponujajo široko paleto možnosti za obrtnike, potrošnike kot tudi za industrijsko uporabo. Naše tehnologije so nepogrešljiv sopotnik v vsakdanjem življenju – vse od avtomobilov, knjig in revij, računalnikov, letal, hladilnikov, mobilnih telefonov, pohištva, tekstilnih tkanin, embalaže in še bi lahko naštevali. Povsem neopazni, vendar docela nepogrešljivi!

Informacije in storitve