Adhesive Technologies (Lepila in tehnologije)

Poslovni program Lepila in Tehnologije ima vodilni položaj v svetu s svojimi visokoučinkovitimi in prodornimi tehnološkimi rešitvami. Z edinstvenim portfeljem revolucionarnih inovacij, po meri ukrojenih rešitev ter močnih blagovnih znamk, lepil, tesnil in funkcionalnih premazov zavzemamo vodilni položaj na obstoječih trgih in vzpostavljamo nove trge. Vodilni položaj pri inovacijah in tehnologijah združujemo s tesnim partnerstvom s svojimi strankami, da bi tako zagotovili rešitve, ki so bistvene za nešteto industrijskih in potrošniških izdelkov. Globalno prisotnost in strokovno znanje smo uporabili za osnovo, da ponudimo zmagovalno kombinacijo najboljših storitev in vodilnih tehnologij potrošnikom in strankam po vsem svetu.

Naš portfelj izdelkov za industrijsko uporabo je razdeljen na pet skupin, ki združujejo posamezne blagovne znamke: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson in Aquence. Pri izdelkih, ki so namenjeni potrošnikom in obrtnikom se osredotočamo na štiri globalne platforme z blagovnimi znamkami Pritt, Loctite, Ceresit in Pattex.

  • V poslovnem segmentu Lepila za embalažo in potrošniške dobrine sodelujemo s proizvajalci priznanih blagovnih znamk in z mednarodnimi podjetji, da bi tako s skupnimi močmi ustvarili inovativne in trajnostno naravnane rešitve za proizvodnjo embalaže za živila in potrošniške dobrine.
  • V poslovnem segmentu Transport in kovinska industrija ponujamo strankam iz avtomobilske in kovinsko-predelovalne industrije ter zračnega prometa izjemne sistemske rešitve, obsežen tehnološki portfelj in specializirane tehnične podporne storitve, ki so ukrojene po meri naših strank.
  • V poslovnem segmentu Splošna industrija ponujamo strankam obsežen portfelj izdelkov za proizvodnjo in poznejše vzdrževanje trajnih dobrin.
  • V poslovnem segmentu Elektronika ponujamo strankam iz elektronske industrije specifičen portfelj inovativnih tehnološko dovršenih lepil za izdelavo mikročipov in elektronskih komponent ter toplotno prevodnih sistemov.
  • V poslovnem segmentu Lepila za potrošnike, obrtnike in gradnjo ponujamo obsežen asortiment izdelkov priznanih blagovnih znamk za zasebne uporabnike, obrtnike in gradbeno industrijo.

V poslovnem področju Lepila za potrošnike, obrtnike in gradnjo ponujamo široko paleto izdelkov priznanih blagovnih znamk za zasebne uporabnike in obrtnike.

Glavne blagovne znamke na področju lepil, tesnil in funkcijskih premazov za potrošnike, obrtnike in industrijo v Sloveniji so: Loctite, Pattex in Ceresit.

Glavne blagovne znamke v Sloveniji

Tržišča

Henklovi izdelki ponujajo široko paleto možnosti za obrtnike, potrošnike kot tudi za industrijsko uporabo. Naše tehnologije so nepogrešljiv sopotnik v vsakdanjem življenju – vse od avtomobilov, knjig in revij, računalnikov, letal, hladilnikov, mobilnih telefonov, pohištva, tekstilnih tkanin, embalaže in še bi lahko naštevali. Povsem neopazni, vendar docela nepogrešljivi!