• Slovenija | Spremeni spletno mesto
  • Stik
  • Dodaj k Moja zbirka
  • Deli

Tržišča

Vsak dan lahko najdemo  inovativne rešitve lepljenja iz podjetja Henkel, saj so povsod: avtomobili, letala, računalniki, mobilni telefoni, bela tehnika, pohištvo, revije in knjige, embalaža, itd.

Preverite več! Več informacij v angleškem jeziku najdete na henkel-adhesives.com

Dom, šola & pisarna

Ime Henkel je že več kot 75 let sinonim za inovativnost, vodilno kvaliteto in najvišjo stopnjo strokovnosti v proizvodnji lepil za gospodinjstvo, šolo in pisarno.

Henklove vodilne blagovne znamke lahko najdemo po celem svetu, so razpoznavne in ljudje jim zaupajo. Vse naše izdelke in blagovne znamke vodi ista nit: Henkel s svojimi blagovnimi znamkami omogoča lažje in boljše življenje.

Naredi sam

Ime Henkel je že več kot 75 let sinonim za inovativnost, vodilno kvaliteto in najvišjo stopnjo strokovnosti v proizvodnji lepil za gospodinjstvo, šolo in pisarno.

Henklove vodilne blagovne znamke lahko najdemo po celem svetu, so razpoznavne in ljudje jim zaupajo. Vse naše izdelke in blagovne znamke vodi ista nit: Henkel s svojimi blagovnimi znamkami omogoča lažje in boljše življenje.

Avtomobilska in transportna industrija

Henkel je ključni partner in ponudnik rešitev pri oblikovanju, razvoju, proizvodnji in vzdrževanju osebnih avtomobilov in vozil, letal in transportnih sistemov.

Henklova visoko zmogljiva lepila in tesnilne mase ustvarjajo veliko možnosti za oblikovanje in izgradnjo naprednih, lahkih konstrukcij in uresničujejo navidezno nasprotujoče si cilje, kot so večje hitrosti in manjša poraba goriva.

Zaradi zgodnjega vključevanja v procese oblikovanja in razvoja naših strank ponuja Henkel prilagojene rešitve izzivom in potrebam na trgu, ki omogočajo našim strankam doseganje konkurenčne prednosti, kot tudi okoljsko odgovorne in stroškovno učinkovite dejavnosti.

Automotive
Aerospace

Gradnja, konstruiranje in pohištvo

Konkurenčnost proizvajalcev in njihovih dobaviteljev še nikoli ni bila tako odvisna od uporabe sodobnih proizvodnih postopkov kot danes.

Glavni poudarek pri tem postopku ni samo na lepilih. Z najboljšimi možnimi koordiniranimi izdelki, postopki in storitvami je mogoče doseči višjo kakovost, produktivnost in ekonomično učinkovitost. Način, kako to prenesti v prakso, je demonstriral Henkel s svojimi lepili in sistemi.

Elektronika

Visoka stopnja razvitosti izdelkov in proizvodne tehnike se hitro razvijajo v hitro spreminjajoči se elektronski industriji. Zaradi tega veliko vodilnih podjetij za polprevodniške in elektronske montažne rešitve zaupa Henklu, da bo zagotovil preizkušene, zanesljive in združljive materialne rešitve, ki jih potrebujejo, da ostanejo konkurenčna.

Henkel je svetovni vodilni in najnaprednejši ponudnik ustreznih materialov za polprevodniško embalažo, sestav plošč tiskanih vezij (PCB) in naprednih rešitev za spajkanje. Od rezin do plošč in vse do končne montaže ima Henkel edinstven položaj, saj lahko zagotovi materialne izdelke visoke kakovosti, strokovno procesno znanje in končne rešitve na vseh področjih in tako ponuja podporo prihodnji elektronski industriji.

Širina portfelja Henklovih izdelkov ponuja stroškovno učinkovite rešitve, ki se lahko spopadejo s slehernim proizvodnim izzivom, vključno z lepilnimi pastami in filmi, izdelki za enkapsulacijo, izdelki za izdelavo zaslona, barvami in premazi, elementi za zalivanje in materiali za upravljanje toplote.

Energetika & gospodarske javne službe

Henkel nudi izvrstna lepila, materiale za inkapsulacijo in premaze za širok spekter aplikacij v energetiki in gospodarskih javnih službah.

Obširen portfelj izdelkov, desetletja izkušenj in tehnična podpora strokovne ekipe potrjujejo dejstvo, da je Henkel svetovno vodilno podjetje in prva izbira za mnoge največje svetovne proizvajalce. Zahvaljujoč strokovnemu znanju in izdelkom za industrijsko proizvodnjo ter vzdrževanje, Henkel lahko ponudi popolni sveženj rešitev.

Industrijska montaža

Vsak postopek industrijske montaže je izziv zase. V obzir je potrebno vzeti različne dejavnike, kot so: izbor neobdelanih materialov za lepila, temperaturna odpornost, viskoznost in čas strjevanja.

Ne glede na vrsto industrije so Henklova lepila trajna in zanesljiva rešitev za težave, njihova zmogljivost pa prekaša pričakovanja strank.

Naše omrežje, ekipe in postopki validacije vam bodo prinesli najboljšo rešitev. Naše izkušene tehnične ekipe in ekipe na terenu vam bodo predstavile tehnično in strokovno optimalno rešitev. Naša napredna usposabljanja se lahko prilagodijo vašim specifičnim potrebam in vam pomagajo postati strokovnjak. Zahvaljujoč desetletjem izkušenj na področju razvijanja materialov, Henkel ponuja široko paleto materialov za montažo in zaščito v industriji, vključno z okolju prijaznimi materiali.

Vzdrževanje, popravila in remont

Za vse industrije širom sveta: Izdelki za vse aplikacije in prepoznavne znamke, ki so zanesljive ter testirane na terenu. To so lastnosti, ki jih strokovnjaki na področju vzdrževanja pričakujejo od Henkla.

Izkoristite našo znanje in dosezite najboljše rezultate za svoje potrebe vzdrževanja in popravil. Z našimi izdelki boste dosegli večjo zanesljivost ter varnost, prihranili boste čas in zmanjšali stroške.

Medicinski inženiring, higienski izdelki in sistemi za doziranje zdravil

Henklovi medicinski inženirji, inženirji za higienske izdelke in sisteme za doziranje zdravil, strokovnjaki in kemiki se zavedajo, da je oblikovna rešitev vaših izdelkov edinstvena, zato mora biti edinstveno tudi lepilo.

Henklovo tehnično znanje, predpostavke nizkotveganega partnerstva, inovativna filozofija, globalna podporna infrastruktura in ozadje vodilnega formulatorja vodilnih materialov omogočajo prihodnji napredek zasnov medicinskih pripomočkov in industrije medicinske elektronike.

Industrija higienskih izdelkov za enkratno uporabo in netkanih materialov združuje naše inovativne izdelke za lepljenje s koži prijaznimi izdelki. Našim strankam so omogočene koristi obsežnih razpoložljivih raziskovalnih in razvojnih virov v industriji lepil. Da bi razumeli potrebe strank in z njimi delili svoje strokovno znanje za optimalne rezultate, sodelujemo s svojimi strankami tako v svojih obratih kot pri njih doma.

Obdelava kovin

Henkel združuje visokokakovostne izdelke za obdelavo kovin skupaj z aplikativnimi sistemi in podporo vrhunske tehnologije, ki našim strankam omogočajo povečanje produktivnosti in zmanjšanje stroškov.

Henkel je že več kot 50 let vodilni dobavitelj visokokakovostnih izdelkov za obdelavo kovin, aplikativnih sistemov in strokovne podpore strokovnjakom. Svojim strankam omogočamo povečanje produktivnosti z okolju prijaznimi in stroškovno učinkovitimi dejavnostmi. Naš široki portfelj izdelkov vključuje olja za valje, maziva za stroje, čistila, izdelke za predobdelavo in pasiviranje, ki se uporabljajo v številnih panogah, vključno z embalažno industrijo za hrano in pijačo, jekleno-predelovalno industrijo in avtomobilsko industrijo.

Embalaža in papir

Embalaža ima pomembno funkcijo za živilska podjetja in proizvajalce potrošniškega blaga. Poleg zagotavljanja trajnosti in trdnosti, ki je potrebna za zaščito in prevoz, je postala sestavni del trženja na prodajnih policah. Henkel ima ključno vlogo na obeh področjih, in sicer, od lepil, ki se uporabljajo za proizvodnjo embalaže, do premazov, zaradi katerih embalaža izstopa na polnih prodajnih policah.

Od uvedbe izdelkov z blagovno znamko in odkar je pomemben videz samopostrežnih trgovin postaja industrija embalaže vse močnejša. Tehnologije, ki jih uporablja, se nenehno spreminjajo in razvijajo – postopek, pri katerem igra ključno vlogo prav Henkel. Sodobne embalaže izdelkov imajo seveda dvojno funkcijo: zaščita vsebine in prodaja izdelka. Strokovnjaki za lepila pri Henklu nudijo rešitve, ki oblikovalcem embalaž pomagajo svoje ideje pretvoriti v privlačne embalaže.