• Slovenija | Spremeni spletno mesto
  • Stik
  • Dodaj k Moja zbirka
  • Deli

Tržišča

Vsak dan lahko najdemo  inovativne rešitve lepljenja iz podjetja Henkel, saj so povsod: avtomobili, letala, računalniki, mobilni telefoni, bela tehnika, pohištvo, revije in knjige, embalaža, itd.

Preverite več! Več informacij v angleškem jeziku najdete na henkel-adhesives.com

Dom, šola & pisarna

Ime Henkel je že več kot 75 let sinonim za inovativnost, vodilno kvaliteto in najvišjo stopnjo strokovnosti v proizvodnji lepil za gospodinjstvo, šolo in pisarno.

Henklove vodilne blagovne znamke lahko najdemo po celem svetu, so razpoznavne in ljudje jim zaupajo. Vse naše izdelke in blagovne znamke vodi ista nit: Henkel s svojimi blagovnimi znamkami omogoča lažje in boljše življenje.

Naredi sam

Ime Henkel je že več kot 75 let sinonim za inovativnost, vodilno kvaliteto in najvišjo stopnjo strokovnosti v proizvodnji lepil za gospodinjstvo, šolo in pisarno.

Henklove vodilne blagovne znamke lahko najdemo po celem svetu, so razpoznavne in ljudje jim zaupajo. Vse naše izdelke in blagovne znamke vodi ista nit: Henkel s svojimi blagovnimi znamkami omogoča lažje in boljše življenje.

Motorna vozila in transportna dejavnost

Henkel je ključni partner in ponudnik rešitev pri oblikovanju, razvoju, proizvodnji in vzdrževanju osebnih avtomobilov in vozil, letal in transportnih sistemov.

Henklova visoko zmogljiva lepila in tesnilne mase ustvarjajo veliko možnosti za oblikovanje in izgradnjo naprednih, lahkih konstrukcij in uresničujejo navidezno nasprotujoče si cilje, kot so večje hitrosti in manjša poraba goriva.

Zaradi zgodnjega vključevanja v procese oblikovanja in razvoja naših strank ponuja Henkel prilagojene rešitve izzivom in potrebam na trgu, ki omogočajo našim strankam doseganje konkurenčne prednosti, kot tudi okoljsko odgovorne in stroškovno učinkovite dejavnosti.

Automotive
Aerospace

Gradnja, konstruiranje in pohištvo

Konkurenčnost proizvajalcev in njihovih dobaviteljev še nikoli ni bila tako odvisna od uporabe sodobnih proizvodnih postopkov kot danes.

Glavni poudarek pri tem postopku ni samo na lepilih. Z najboljšimi možnimi koordiniranimi izdelki, postopki in storitvami je mogoče doseči višjo kakovost, produktivnost in ekonomično učinkovitost. Način, kako to prenesti v prakso, je demonstriral Henkel s svojimi lepili in sistemi.

Elektronika

Visoka stopnja razvitosti izdelkov in proizvodne tehnike se hitro razvijajo v hitro spreminjajoči se elektronski industriji. Zaradi tega veliko vodilnih podjetij za polprevodniške in elektronske montažne rešitve zaupa Henklu, da bo zagotovil preizkušene, zanesljive in združljive materialne rešitve, ki jih potrebujejo, da ostanejo konkurenčna.

Henkel je svetovni vodilni in najnaprednejši ponudnik ustreznih materialov za polprevodniško embalažo, sestav plošč tiskanih vezij (PCB) in naprednih rešitev za spajkanje. Od rezin do plošč in vse do končne montaže ima Henkel edinstven položaj, saj lahko zagotovi materialne izdelke visoke kakovosti, strokovno procesno znanje in končne rešitve na vseh področjih in tako ponuja podporo prihodnji elektronski industriji.

Širina portfelja Henklovih izdelkov ponuja stroškovno učinkovite rešitve, ki se lahko spopadejo s slehernim proizvodnim izzivom, vključno z lepilnimi pastami in filmi, izdelki za enkapsulacijo, izdelki za izdelavo zaslona, barvami in premazi, elementi za zalivanje in materiali za upravljanje toplote.

Energetika & gospodarske javne službe

Henkel nudi izvrstna lepila, materiale za inkapsulacijo in premaze za širok spekter aplikacij v energetiki in gospodarskih javnih službah.

Obširen portfelj izdelkov, desetletja izkušenj in tehnična podpora strokovne ekipe potrjujejo dejstvo, da je Henkel svetovno vodilno podjetje in prva izbira za mnoge največje svetovne proizvajalce. Zahvaljujoč strokovnemu znanju in izdelkom za industrijsko proizvodnjo ter vzdrževanje, Henkel lahko ponudi popolni sveženj rešitev.

Proizvodnja

Ne glede na industrijo so lepila družbe Henkel namenjena reševanju težav, zagotavljanju dosledne, zanesljive učinkovitosti in preseganju pričakovanj kupcev.

Od lepil, ki zmanjšujejo zvok in vibracije v napravah, do sredstev za varovanje vijakov in tesnil, ki preprečujejo drago uhajanje tekočine HVAC, izdelki družbe Henkel so pravi vir za vse rešitve, ki izboljšujejo proizvodne linije.

Rešitve za proizvodnjo
Ne glede na izzive, s katerimi se srečujete, za vas obstaja rešitev družbe Henkel, ki zagotavlja optimalno oprijemljivost, udobje in zanesljivost.

Industrijsko vzdrževanje in popravila

Ko se premikajoči deli ne premikajo, lahko to pomeni drag izpad delovanja in drago zamenjavo dela in stroja.

Preventivni vzdrževalni proces Loctite je podprt z rešitvami svetovnega proizvajalca lepil številka ena. Je učinkovit način za preprečevanje odpovedi opreme in podaljšuje življenjsko dobo tehnoloških sredstev.

Rešitve družbe Henkel za optimizacijo vzdrževanja

Medicinski

Inženirji za dostavo medicinskih izdelkov, medicinske elektronike in kemiki v družbi Henkel se zavedajo, da je vaša rešitev dizajna izdelka edinstvena, zato mora biti takšna tudi vaša rešitev materiala družbe Henkel.

Tehnično strokovno znanje, partnerski predlog z nizkim tveganjem, filozofija inovacij, globalna podporna infrastruktura in zgodovina vodilnega oblikovalca vodilnih materialov na trgu družbe Henkel zagotavljajo, da bomo omogočili prihodnji razvoj zasnove medicinskih pripomočkov.

Za medicinske trakove vam nudimo celotno paleto vročih talin, lepil na vodni osnovi, akrilnih lepil in UV akrilnih lepil, ki zagotavljajo odlično oprijemljivost, medtem ko so nežni do kože, prav tako pa se prijemajo na različne nosilce, ki se uporabljajo v medicinskih aplikacijah in zagotavljajo dobro zračnost.

Družba Henkel se zaveda, da sta kakovost in doslednost najpomembnejši v farmacevtski industriji, saj razvijalcem dostavnih sistemov, osebam v trženju zdravil in pacientom zagotavlja, da bo obliž držal in zagotavljal zdravilo, kot je bilo načrtovano. Imamo izkušnje, vire in strokovno znanje, s čimer bo vaš transdermalni projekt uspešen.

Za industrijo medicinskih elektronskih naprav družba Henkel ponuja visoko zanesljivost, dokazane rešitve za montažo, kot so električno prevodna črnila in lepila, enkapsulacija, nezadostno polnjenje, spajkanje in filmske materiale. Takšne rešitve se uporabljajo pri montaži kardio in nevro stimulacijskih naprav, senzorjev za zaznavanje vlage, elektrod za EKG in TENS.

Obdelava kovin

Henkel združuje visokokakovostne izdelke za obdelavo kovin skupaj z aplikativnimi sistemi in podporo vrhunske tehnologije, ki našim strankam omogočajo povečanje produktivnosti in zmanjšanje stroškov.

Henkel je že več kot 50 let vodilni dobavitelj visokokakovostnih izdelkov za obdelavo kovin, aplikativnih sistemov in strokovne podpore strokovnjakom. Svojim strankam omogočamo povečanje produktivnosti z okolju prijaznimi in stroškovno učinkovitimi dejavnostmi. Naš široki portfelj izdelkov vključuje olja za valje, maziva za stroje, čistila, izdelke za predobdelavo in pasiviranje, ki se uporabljajo v številnih panogah, vključno z embalažno industrijo za hrano in pijačo, jekleno-predelovalno industrijo in avtomobilsko industrijo.

Embalaža in papir

Embalaža ima pomembno funkcijo za živilska podjetja in proizvajalce potrošniškega blaga. Poleg zagotavljanja trajnosti in trdnosti, ki je potrebna za zaščito in prevoz, je postala sestavni del trženja na prodajnih policah. Henkel ima ključno vlogo na obeh področjih, in sicer, od lepil, ki se uporabljajo za proizvodnjo embalaže, do premazov, zaradi katerih embalaža izstopa na polnih prodajnih policah.

Od uvedbe izdelkov z blagovno znamko in odkar je pomemben videz samopostrežnih trgovin postaja industrija embalaže vse močnejša. Tehnologije, ki jih uporablja, se nenehno spreminjajo in razvijajo – postopek, pri katerem igra ključno vlogo prav Henkel. Sodobne embalaže izdelkov imajo seveda dvojno funkcijo: zaščita vsebine in prodaja izdelka. Strokovnjaki za lepila pri Henklu nudijo rešitve, ki oblikovalcem embalaž pomagajo svoje ideje pretvoriti v privlačne embalaže.