Tržišča

Vsak dan lahko najdemo  inovativne rešitve lepljenja iz podjetja Henkel, saj so povsod: avtomobili, letala, računalniki, mobilni telefoni, bela tehnika, pohištvo, revije in knjige, embalaža, itd.

Preverite več! Več informacij v angleškem jeziku najdete na henkel-adhesives.com

Proizvodnja in vzdrževanje v letalski industriji

Henkel je z več kot 50-letnimi izkušnjami vodilen na področju strukturnih lepil in površinske obdelave za letala z OEM in MRO industrijo. Ne glede na vaš izziv, vam lahko pomagamo. Prisotni smo v več kot 5.000 letalskih specifikacijah, in pripravljeni smo jih podpreti vaših procesih od začetka do konca po vsem svetu. Henkel veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi zagotovili široko paleto izdelkov Bonderite in Loctite za reševanje kakršnih koli potreb po proizvodnji ali vzdrževanju. S preverjenim strokovnim znanjem in globalno distribucijsko mrežo Henklovi inovativni materiali zagotavljajo našim strankam praktične in gospodarske koristi.

Naši izdelki ustrezajo strogim predpisom in strogim specifikacijam. Ampak nismo zadovoljni samo s sedanjim uspehom. Vedno iščemo potrebne napredke v proizvodnji in vzdrževanju letal.

Dom, šola & pisarna

Ime Henkel je že več kot 75 let sinonim za inovativnost, vodilno kvaliteto in najvišjo stopnjo strokovnosti v proizvodnji lepil za gospodinjstvo, šolo in pisarno.

Henklove vodilne blagovne znamke lahko najdemo po celem svetu, so razpoznavne in ljudje jim zaupajo. Vse naše izdelke in blagovne znamke vodi ista nit: Henkel s svojimi blagovnimi znamkami omogoča lažje in boljše življenje.

Naredi sam

Ime Henkel je že več kot 75 let sinonim za inovativnost, vodilno kvaliteto in najvišjo stopnjo strokovnosti v proizvodnji lepil za gospodinjstvo, šolo in pisarno.

Henklove vodilne blagovne znamke lahko najdemo po celem svetu, so razpoznavne in ljudje jim zaupajo. Vse naše izdelke in blagovne znamke vodi ista nit: Henkel s svojimi blagovnimi znamkami omogoča lažje in boljše življenje.

Avtomobilska in transportna industrija

Henkel je ključni partner in ponudnik rešitev pri načrtovanju, razvoju, proizvodnji in vzdrževanju avtomobilov, tovornjakov, letal in transportnih sistemov. Naša visoko zmogljiva lepila in tesnilne mase omogočajo strankam načrtovanje in izdelavo naprednih, lahkih konstrukcij in hkrati dosegajo na videz nasprotujoče si cilje, kot so večje hitrosti in manjša poraba goriva. 

Ker smo že zgodaj vključeni v procese oblikovanja in razvoja, lahko ponudimo prilagojene rešitve tržnim izzivom in potrebam. Rezultat so različne konkurenčne prednosti, pa tudi okolju odgovorno in stroškovno učinkovito poslovanje.


Gradnja, konstruiranje in pohištvo

Konkurenčnost proizvajalcev in njihovih dobaviteljev še nikoli ni bila tako odvisna od uporabe sodobnih proizvodnih postopkov kot danes.

Glavni poudarek pri tem postopku ni samo na lepilih. Z najboljšimi možnimi koordiniranimi izdelki, postopki in storitvami je mogoče doseči višjo kakovost, produktivnost in ekonomično učinkovitost. Način, kako to prenesti v prakso, je demonstriral Henkel s svojimi lepili in sistemi.

Elektronika

Inovacije v elektroniki se dotikajo skoraj vseh vidikov našega življenja. Vozimo hibridna in električna vozila z naprednimi sistemi za pomoč vozniku, pametne telefone uporabljamo za svoje delo in igro, vidimo nov svet s slušalkami razširjene resničnosti (AR), uživamo v poosebljeni zabavi na zaslonu. Med letenjem z letalom  nadzorujemo svoj življenjski prostora s pomočjo povezanih naprav doma. Pred leti so bile nekatere od teh novosti le sanje.

Henkel je glavni dobavitelj materialov za industrijo montaže elektronike in polprevodniške embalaže. Naše napredne formulacije vključujejo vrsto izdelkov, ki olajšajo medsebojno povezovanje, zagotavljajo strukturno celovitost, nudijo kritično zaščito in prenašajo toploto za zanesljivo delovanje. Ponosni smo, da ustvarjamo izdelke, ki izboljšujejo današnje elektronske tehnologije in omogočajo napredek. 

Kompozitni les

Henkel je vaš svetovni proizvajalec in dobavitelj enokomponentnih tekočih poliuretanskih lepilnih sistemov za inženiring lesa. Pod blagovno znamko Loctite Purbond ponujamo visokokakovostne lepilne sisteme, kompetentno svetovanje strokovnjakov iz panoge in zanesljivo tehnološko podporo za vaše potrebe.

Vodimo z visokotlačnimi rešitvami, ustvarjenimi glede na potrošnike. Sodelujte z nami, da boste [še bolj] trajnostni!

Pohištvo in gradbeni elementi

Če želite posodobiti svoje proizvodne procese, izdelati lažje izdelke in strukture ali izboljšati kakovost, učinkovitost in trajnost pohištva in gradbenih delov, vam lahko pomagamo. Pri Henklu lahko naša lepila uporabimo za lepljenje različnih lesenih delov v številnih aplikacijah pohištvene industrije. In kar je najbolje, naše stranke podpira naša globalna skupina za prodajo in tehnično podporo.

Vodimo z visokotlačnimi rešitvami, ustvarjenimi glede na potrošnike. Sodelujte z nami, da boste [še bolj] navdušeni!

Energetika & gospodarske javne službe

Henkel nudi izvrstna lepila, materiale za inkapsulacijo in premaze za širok spekter aplikacij v energetiki in gospodarskih javnih službah.

Obširen portfelj izdelkov, desetletja izkušenj in tehnična podpora strokovne ekipe potrjujejo dejstvo, da je Henkel svetovno vodilno podjetje in prva izbira za mnoge največje svetovne proizvajalce. Zahvaljujoč strokovnemu znanju in izdelkom za industrijsko proizvodnjo ter vzdrževanje, Henkel lahko ponudi popolni sveženj rešitev.

Proizvodnja

Ne glede na panogo so Henklova lepila namenjena reševanju težav, zagotavljanju doslednih, zanesljivih zmogljivosti in preseganju pričakovanj kupcev.

Od lepil, ki zmanjšujejo zvok in vibracije v napravah, do blokatorjev navojev in tesnilnih mas, ki preprečujejo drago uhajanje tekočine HVAC, je Henkel edinstven vir za rešitve, ki racionalizirajo proizvodne linije.

Industrijsko vzdrževanje in popravila

Ko se premikajoči se deli ne premikajo, lahko to pomeni drage prekinitve delovnega procesa in drage zamenjave delov in strojev. 

Proces preventivnega vzdrževanja podjetja Loctite je podprt z rešitvami svetovnega proizvajalca lepil številka ena. To je učinkovit način, da se izognete okvari opreme in podaljšate življenjsko dobo svojih tehnoloških sredstev.

Medicina

Henkelovi medicinski inženirji, strokovnjaki in kemiki se zavedajo, da je vaša rešitev za oblikovanje izdelkov edinstvena, zato mora biti tudi Henklov material takšen. Henklova tehnična znanja, predlogi za partnerstvo z majhnim tveganjem, filozofija inovacij, globalna podporna infrastruktura in zgodovina kot vodilni formulator vodilnih materialov na trgu zagotavljajo, da bomo v prihodnosti omogočili napredek v zasnovi medicinskih pripomočkov.

Ponujamo vam celotno paleto izdelkov na vodni osnovi, akrilnih topil, kot tudi UV akrilnih lepil, ki nudijo odličen oprijem, hkrati pa so nežni do kože, pritrdijo na različne nosilce, ki se uporabljajo v medicinskih aplikacijah in dobro dihajo.

Henkel ve, da sta kakovost in doslednost najpomembnejši v farmacevtski industriji, saj razvijalcem dostavnih sistemov, prodajalcem zdravil in pacientu zagotavlja, da bo obliž lepil, kot je bilo zasnovano. Imamo izkušnje, vire in strokovno znanje za uspeh vašega transdermalnega projekta.

Za industrijo medicinskih elektronskih naprav Henkel ponuja visoko zanesljive, preizkušene rešitve za montažo, kot so električno prevodna črnila in lepila, kapsulacija, podliv, spajkalni in filmski materiali. Takšne rešitve se uporabljajo pri sestavljanju kardio in nevro stimulacijskih naprav, senzorjev za zaznavanje vlage, EKG in TENS elektrod. 

Obdelava kovin

V podjetju Henkel združujemo vrhunske izdelke za obdelavo kovin skupaj z aplikacijskimi sistemi in vrhunsko tehnološko podporo, kar vam omogoča, da povečate produktivnost in hkrati zmanjšate stroške. Od kovanja do ekstrudiranja in prevlečenja jekla, barvnih kovin, portfelja kovinskih tuljav, kovinske embalaže, rešitve za obdelavo kovin podpirajo desetletja izkušenj in inovacij.

Industrija obdelave kovin
Naš širok portfelj izdelkov vključuje olja, strojna maziva, čistila, predobdelave in pasivate, ki se uporabljajo v številnih industrijah, vključno s hrano in pijačo, jeklarstvom in avtomobilsko industrijo. 

Osebna higiena

Ko gre za zdravje, dobro počutje in udobje, si potrošniki želijo kakovost. Ne glede na to, ali potrošnik išče diskretnost v higienskih izdelkih, večji občutek varnosti ali da je mehak na dotik, je treba razvoj izdelka osredotočiti na njihove potrebe Proizvajalci in dobavitelji higiene so uporabljali napredno tehnologijo, ki je kombinirala netkane obloge, plastične folije, vpojne snovi, elastike in posebna lepila, da bi vse to povezali skupaj z enim samim ciljem.

Henkel ponuja celovite rešitve za higiensko industrijo, da bi v največji meri zadovoljili življenjske potrebe potrošnikov. Naš poudarek je na čutilih potrošnikov: vid, vonj, dotik in zvok. Naša paleta lepilnih rešitev ustreza zahtevam vaših proizvodnih procesov. Naši inovativni izdelki za higieno za enkratno uporabo in netkani industriji združujejo visok oprijem in prijaznost do kože, s čimer vaše higienske izdelke opremijo s pravimi lastnostmi za vsako uporabo.

Vodimo z rešitvami, ustvarjenimi glede na potrošnike. Sodelujte z nami, da boste [bolj] varni! 

Embalaža in papir

Poleg privlačnega dizajna potrošniki iščejo pakete, ki so trajnostni. Vsak paket mora potrošnikom zagotoviti, da njegova vsebina izpolnjuje obljube blagovne znamke. Proizvajalci, usmerjeni k potrebam potrošnikov, se obračajo na dobavitelje, ki razumejo svoje izzive pri embalaži.

Šport in moda

Višji stroški dela in napredek zelene proizvodnje so glavni izzivi v športni in modni proizvodni industriji. Ko sodelujete s Henkelom, lahko pri reševanju teh možnosti izkoristite našo globalno mrežo, tehnično znanje in inovacijske zmogljivosti. Z največjim obsegom lepil in posebnega strokovnega znanja, lahko podpremo vaš proizvodni postopek, ne glede na vaš izziv.

Storitve, prilagojene vašim posebnim potrebam
Kot tehnološki vodja v industriji lepil Henkel ponuja optimizirane lepilne rešitve za izpolnitev zahtev za vašo proizvodnjo čevljev, žog, torb ali čolnov. Ponujamo raznolik portfelj tehnologij, vključno z lepilom na vodni osnovi, lepilom brez toluena, cianoakrilatom in Pur topilnim lepilom.

Trakovi, Nalepke & Grafika

V podjetju Henkel smo vaš partner pri razvoju trajnostnih in inovativnih rešitev za trakove, etikete in grafike. Naša lepila, občutljiva na pritisk, lahko izpolnjujejo najvišje varnostne standarde tako za hrano kot za neživila in zmanjšajo skupno porabo energije ter zmanjšajo odpadke in embalažo. Če imate problem, ima naša ekipa strokovno znanje, da prilagodi rešitev, ki ustreza vašemu problemu.

Raztopine, občutljive na pritisk, prilagojene vašim potrebam
Naši strokovnjaki za lepilo so zavezani nenehnemu razvoju in inovacijam na področju PSA tehnologij. S partnerji sodelujemo pri spodbujanju napredka in tesnem sodelovanju s strankami med njihovim razvojem izdelkov. Lahko vas podpremo s prilagojenimi rešitvami, pri izdelkih občutljivimi na pritisk, in brezhibno vključevanje teh rešitev v vaš proizvodni postopek.