Adhesive Technologies

Production Montornes

Henklov poslovni program Adhesive Technologies (Lepila in tehnologije) s svojimi lepili, tesnilnimi sredstvi in funkcionalnimi premazi zavzema vodilni položaj na obstoječih trgih in vzpostavlja nove trge. Spodbujamo razvoj celotne industrije, ob tem pa svojim strankam nudimo konkurenčno prednost in edinstveno izkušnjo.


Inovativno razmišljanje in podjetniški duh sta del našega dednega zapisa. Z globalno prisotnostjo in strokovnim znanjem ter tesnim sodelovanjem z našimi strankami in partnerji ustvarjamo trajnostno vrednost za vse zainteresirane strani – na podlagi neprekosljivega tehnološkega portfolia zaupanja vrednih blagovnih znamk in visokoučinkovitih rešitev.

Naš portfolio izdelkov za industrijsko uporabo je razdeljen na pet skupin, ki združujejo posamezne blagovne znamke: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson in Aquence. Pri izdelkih, ki so namenjeni potrošnikom in obrtnikom, se osredotočamo na štiri globalne platforme z blagovnimi znamkami Pritt, Loctite, Ceresit in Pattex.

V poslovnem področju Lepila za potrošnike, obrtnike in gradnjo ponujamo široko paleto izdelkov priznanih blagovnih znamk za zasebne uporabnike in obrtnike.

Glavne blagovne znamke na področju lepil, tesnil in funkcijskih premazov za potrošnike, obrtnike in industrijo v Sloveniji so: Loctite, Pattex in Ceresit.

Did you know that Henkel is the world`s #1 adhesives producer?

Ali ste vedeli, da je Henkel številka

1 v svetu za proizvodnjo

lepil?

Transport in kovinska industrija

V poslovnem segmentu Transport in kovinska industrija našim mednarodnim strankam iz avtomobilske in kovinsko-predelovalne industrije nudimo visokoučinkovite rešitve, obsežen tehnološki portfolio in specializirane tehnične podporne storitve, ki so ukrojeni po meri. Za naše stranke v celotni vrednostni verigi proizvodnje avtomobilov zagotavljamo konkurenčno prednost in jim s tem omogočamo, da ostajajo v skladu s trendi elektromobilnosti, avtonomne vožnje in proizvodnje lažjih avtomobilov. Poleg tega nudimo visokoučinkovite rešitve za celotno vrednostno verigo kovinske industrije, od tuljav in predelave kovin do končnih kovinskih izdelkov vključno s kovinsko embalažo.

Elektronika

V poslovnem segmentu Elektronika strankam iz elektronske industrije ponujamo specifičen portfolio visokoučinkovitih tehnoloških rešitev za ključne kupce s področja elektronike in industrije. S široko ponudbo ter tehničnim in strokovnim znanjem na področju raziskave in razvoja smo v samem svetovnem vrhu. Tako lahko svojim strankam pomagamo pri oblikovanju in uresničitvi novih, inovativnih konceptov. S krepitvijo našega položaja na svetovnih trgih si prizadevamo za razvoj najprepoznavnejših blagovnih znamk in izdelkov na svetu, ki zagotavljajo rešitve za lepljenje, povezovanje, tesnjenje, premaze, zaščito in toplotno izolacijo.

 

Lepila za embalažo in potrošniške dobrine

V poslovnem segmentu Lepila za embalažo in potrošniške dobrine zavzemamo vodilni položaj na področju razvoja inovativnih rešitev, ki so prilagojene svetovnim trendom potrošnje, med katere spada tudi vedno večje povpraševanje po bolj trajnostnih praksah. Z našimi visokoučinkovitimi rešitvami za embalažo za živila in pijačo, plenice in higienske izdelke, obliže in obveze, oblačila in čevlje, pohištvo ter za številne druge namene, ki je zasnovana ob upoštevanju pričakovanj naših strank, smo v samem vrhu spodbujanja krožnega gospodarstva.

Lepila za potrošnike, obrtnike in gradnjo

V poslovnem segmentu Lepila za potrošnike, obrtnike in gradnjo ponujamo obsežen asortiment izdelkov priznanih blagovnih znamk za zasebne uporabnike, domače mojstre, obrtnike in gradbeno industrijo kot tudi strokovnjake za vzdrževanje in proizvodnjo iz več kot 800 različnih industrijskih panog. Strankam nudimo lepila in tesnilna sredstva za uporabo v hiši in njeni okolici, gradbene materiale in tesnilna sredstva za ploščice, okna, fasade, kleti, strehe in tla ter širok portfolio učinkovitih rešitev za montažo in vzdrževanje strojev.

Glavne blagovne znamke v Sloveniji

Naše glavne blagovne znamke po vsem svetu