Vademecum

Zobna krema blagovne znamke Vademecum je bila razvita v sodelovanju z dentalnimi strokovnjaki laboratorijev Vademecum. Ponuja popolno zaščito, ki združuje znanost in naravo. Vademecum, ki je edina Henklova blagovna znamka za zobne kreme, beleži največjo prodajo v Franciji in srednji Evropi, razvita pa je bila za izboljšanje lastnosti naravnih sestavin z učinkovito in aktivno zaščito za zdrave zobe in dlesni.

Potrošnikom v zahodni Evropi je na voljo od leta 1950, zaradi velikega uspeha pa je od leta 1994 prisotna tudi na tržiščih srednje in vzhodne Evrope.

Ustvarjena je tako, da z naravnimi učinkovinami zagotavlja nežno nego zob in dlesni. Strokovnjaki laboratorijev Vademecum so pri oblikovanju koncepta popolne ustne nege združili najnovejša znanstvena spoznanja in najboljše sestavine, ki jih ponuja narava. Dobro poznane in naravne aktivne učinkovine, kot so zelišča materina dušica, žajbelj, meta in kamilica v kombinaciji z medicinsko pomembnimi minerali – kalcij, magnezij in fluorid, so ključnega pomena za naše zobne kreme.

Linija izdelkov blagovne znamke Vademecum zagotavlja zaščito in nego za vsakodnevne potrebe, kot so svežina, učinkovita nega občutljivih zob ali nežno beljenje zob.