Moja zbirka

(Y)OUR MOVE proti trajnostnemu razvoju

Henkel je s svojo iniciativo ''Skupni koraki proti trajnostnemu razvoju'' sodeloval na prvem Evropskem tednu trajnostnega razvoja od 30. maja do 5. junija 2015.

Ta pobuda, ki jo podpira Evropska mreža za trajnostni razvoj, si prizadeva izboljšati prepoznavnost dejavnosti, projektov in dogodkov, ki spodbujajo trajnostni razvoj. Evropski teden trajnostnega razvoja je krovna mreža za obstoječe nacionalne tedne trajnostnega razvoja, hkrati pa tudi spodbuja nove dejavnosti na področju trajnostnega razvoja v drugih evropskih državah

Na tem tednu se Henkel v okviru programa ambasadorjev trajnostnega razvoja osredotoča na svojo iniciativo ''Skupni koraki proti trajnostnemu razvoju''. S to akcijo želimo v prvi vrsti spodbuditi trajnostno naravnano vedenje zaposlenih na delovnem mestu s preprostimi dejanji, kot so izklop luči ob izhodu iz prostora, zmanjšanje obsega tiskanja in uporaba steklenic za vodo za večkratno uporabo. Geslo ''Majhni koraki za velike spremembe'' kaže, da lahko imajo že mala dejanja velik in pozitiven vpliv.

0:37 Min.

(Y)OUR MOVE toward Sustainability

 Fit for Sustainability? A short video that promotes sustainable behavior at the workplace.

29.5.2015

Ogledi:

Infografika

Nadaljnji dokazi za trajnostni razvoj