Abstraktna slika, ki predstavlja Henklove poslovne enote Lepila in tehnologije, Izdelki za lase ter Pralna sredstva in čistila.

NAŠE POSLOVNE ENOTE

S svojimi blagovnimi znamkami, inovacijami in tehnologijami ima Henkel vodilni položaj na trgu v Sloveniji in po svetu na področju industrijskih in potrošniških izdelkov.

Naši poslovni enoti združuje pionirski duh, da bi vsak dan na novo zasnovali in izboljšali življenje – danes in za prihodnje generacije. Gradita na močni, več kot 145-letni zapuščini. Naši izdelki imajo pomembno vlogo v vsakdanjem življenju milijonov ljudi in pomagajo preoblikovati celotne industrije.

Poslovna enota Lepila in tehnologije ima vodilni položaj na svetovnem trgu lepil, tesnil in funkcionalnih premazov. Poslovna enota Consumer Brands je vodilna v kategoriji izdelkov za lase ter pralnih sredstev in čistil v Sloveniji in na številnih trgih po svetu. Odkrijte več o naših dveh poslovnih enotah ter naših blagovnih znamkah in poslovnih portfeljih.

LEPILA IN TEHNOLOGIJE

Ženski obraz v ozadju. V ospredju njene roke z modrimi rokavicami držijo vijak z modrim sredstvom za varovanje vijakov pred odvitjem.

S svojimi lepili, tesnili in funkcionalnimi premazi zavzemamo vodilni položaj na obstoječih trgih in oblikujemo prihodnje – tako za industrijsko uporabo kot tudi za potrošnike in obrtnike.

CONSUMER BRANDS

Ženska s košaro, ki je na mizi in je polna Henklovih izdelkov, kot so: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft in drugi.

Naš portfelj poslovne enote Consumer Brands je sestavni del vsakdanjega življenja številnih potrošnikov. Potrošnikom in profesionalnim frizerjem po vsem svetu ponujamo dobro znane, visokokakovostne izdelke za nego, oblikovanje in barvanje las, pralna sredstva, mehčalce in še veliko več.