3-erbild-webseite-1640x514px

TO JE Henkel Slovenija

Z ustvarjanjem dragocene zapuščine skozi več kot 145 let vsak dan stremimo k preoblikovanju in izboljšanju življenja. Danes in za prihodnje generacije. Z našimi inovativnimi in trajnostnimi blagovnimi znamkami ter tehnologijami v naših timih sodelavcev po vsem svetu.

Henkel zavzema vodilne položaje tako na področju industrije kot tudi potrošniškega blaga: Naš portfolio vključuje dobro znane izdelke za nego las, detergente za pranje perila, mehčalce ter lepila, tesnila in funkcionalne premaze.

WHO WE ARE AND WHAT DRIVES US

YouTube Thumbnail This is Henkel (Thumbnail)

HENKEL V SLOVENIJI

Henkel v Sloveniji ima sedež v Mariboru in je ena pomembnejših slovenskih industrijskih družb. Zaposluje več kot 670 sodelavk in sodelavcev.Henkel Maribor deluje znotraj poslovne enote Consumer Brands in je eno izmed petih proizvodnih podjetij v Evropi, medtem ko se Henkel Slovenija ukvarja s prodajo in marketingom proizvodov za široko potrošnjo vseh poslovnih enot.

NAŠ STRATEŠKI OKVIR

Pri Henklu oblikujemo svojo prihodnost, ki jo vodi dolgoročni strateški okvir, ki temelji na našem smotru in naših vrednotah. Ta okvir nam bo pomagal doseči močne rezultate v novem desetletju z jasnim poudarkom na namenski rasti.

NAŠE POSLOVNE ENOTE

HENKEL ADHESIVE TECHNO­LO­GIES

adhesive-foliage

Smo vodilni proizvajalec lepil, tesnilnih mas in funkcionalnih premazov na svetu – za industrijsko uporabo ter za potrošnike in obrtnike.

CONSUMER BRANDS

Abstraktna slika, ki predstavlja poslovno enoto Henkel Consumer Brands, ki vključuje segmenta Izdelki za lase ter Pralna sredstva in čistila

Consumer Brands je naša poslovna enota, ki pokriva blagovne znamke in izdelke na področju Pralnih sredstev in čistil ter Izdelkov za nego las. 

RAZNOLIKOST, PRAVIČNOST IN VKLJUČEVANJE

SEM EDINSTVEN/A. MI SMO HENKEL.

Edinstvenost naših zaposlenih po vsem svetu

V družbi Henkel verjamemo v moč edinstvenosti. Verjamemo v pravičnost in občutek pripadnosti za ljudi z vsemi njihovimi razlikami – v naši družbi in na našem delovnem mestu.

Raznolikost naših zaposlenih, njihovo poreklo, izkušnje, perspektive in spoštovanje vseh njihovih individualnih razlik so temelj naše konkurenčne prednosti. Prepričani smo, da je kultura podjetja, usmerjena v raznolikost, pravičnost in vključenost (DEI), ključno gonilo ustvarjalnosti ter inovativnosti. Naše doseganje odličnih rezultatov izhaja iz in je odvisna od naše zmožnosti, da DEI vključimo v kulturo podjetja in način poslovanja.

Trdno smo zavezani oblikovanju timov, ki ustrezajo potrebam trgov, na katerih delujemo, in strank, s katerimi sodelujemo, ter ki jih zaznamujejo različna kulturna ozadja, spretnosti in znanja. Raznolike ekipe spodbujajo inovativnost in nove načine reševanja problemov, vendar potrebujejo vključujočo kulturo in vodstvo, ki jim pomaga, da razvijejo svoj polni potencial.

Sylvie Nicol

Naši sodelavci naredijo razliko. Naša raznolika globalna ekipa in vključujoča kultura podjetja nam omogočata, da izkoristimo svojo ustvarjalnost in inovativno kulturo.