gettyimages-1185878319-170667a

DIGITALIZACIJA

Novi poslovni modeli in modeli sodelovanja, ustvarjanje edinstvenih uporabniških izkušenj ter pametna uporaba podatkov in tehnologije: z digitalizacijo oblikujemo trge prihodnosti.

VODILNI NA SEDANJIH TRGIH OBLIKUJEMO TRGE PRIHODNOSTI

Digitalizacija je odločilni element našega strateškega okvira za namensko rast in je zato ključna za prihodnost družbe Henkel. Z digitalizacijo ustvarjamo dodano vrednost za stranke in potrošnike. Razvijamo nove poslovne modele za industrijo in širimo integracijo podatkov našega podjetja od enega konca do drugega. To dosegamo z močno osredotočenostjo na digitalno poslovanje in našo digitalno enoto Henkel dx, ki je gonilna sila naše digitalne preobrazbe ter inovativnih, tehnološko usmerjenih poslovnih modelov.

TEHNOLOŠKO USMERJENI POSLOVNI MODELI


Digital Business

Od umetne inteligence do razširjene resničnosti in 3D-tiskanja: Uporabljamo digitalne tehnologije in strokovno znanje, da bi pospešili preobrazbo v industrijo 4.0. Optimiziramo poslovanje in obenem ustvarjamo trajno dodano vrednost za potrošnike, stranke ter partnerje iz različnih panog.

INOVACIJAS POMOČJO SODELO­VANJA


Open Innovation & Ventures

V družbi Henkel se zanašamo na odprte inovacije in podvige. Iščemo mlada oziroma zagonska podjetja po vsem svetu, vanje vlagamo in skupaj z njimi izvajamo projekte digitalne preobrazbe. Ta podjetja so dragocen vir inovativnih tehnologij in rešitev za naše poslovne enote.DIGITALNA PREOBRAZBA


Digital Transformation

S pomočjo enote Henkel dx pospešujemo našo digitalno preobrazbo. Z izkoriščanjem digitalnih tehnologij in podatkov ustvarjamo dodatno dodano vrednost za naše stranke ter potrošnike in povečujemo učinkovitost naših procesov.