PARTNERJI IN DOBAVITELJI

Skupina štirih sodelavcev, ki se naslanjajo na mizo in pregledujejo dokumente

Intenzivno sodelovanje s partnerji in dobavitelji v vrednostni verigi je konkurenčna prednost Henkla. Razvoj inovativnih izdelkov in promocija trajnostnega razvoja sta pomembna gradnika naše strategije – pri obeh so v ospredju poslovni partnerji in dobavitelji. Pri iskanju in razvijanju idej pa ne smemo ostati samo znotraj lastnih okvirov, temveč se moramo ozreti preko meja. Prav zato nenehno iščemo možnosti za sklepanje strateških partnerstev z različnimi ciljnimi skupinami.

Partnerji

Henkel je znan po svojem inovativnem poslovanju. Naš cilj je strankam in potrošnikom ponuditi najboljšo možno kakovost ter najbolj inovativne rešitve. Da bi to dosegli, sodelujemo s partnerji po vsem svetu. Iščemo ustvarjalne zamisli za nove izdelke, materiale in rešitve za obstoječe izzive. Delite svoje strokovno znanje z nami in postanite del naše zgodbe o uspehu.

Dobavitelji

Z našimi dobavitelji tesno sodelujemo, da bi tako izpolnili visoke standarde glede kakovosti, učinkovitosti, odgovornosti in trajnostnega razvoja. Naša globalna služba za nabavo zagotavlja našim strankam najvišjo kakovost in stroškovno učinkovitost, s tem pa tudi visokokakovostne izdelke. Dolgoročna poslovna partnerstva sklepamo z izbranimi dobavitelji, pri katerih smo zaznali velik potencial pri inovativnosti, optimiranju proizvodnih stroškov in logističnih procesov.