PREOBLIKUJEMO IN IZBOLJŠUJEMO ŽIVLJENJA VSAK DAN

Henkel Brand Movie (1) - Thumbnail

Stremimo k temu, da preoblikujemo in izboljšujemo življenja – vsak dan. Danes in za prihodnje generacije. S pomočjo naših blagovnih znamk in tehnologij ter naših timov po vsem svetu.

Naš namen izraža tisto, kar nas v Henklu združuje: »Pioneers at heart for the good of generations« (Pionirji po srcu za dobrobit generacij). Gradimo na našem pionirskem duhu, znanju in virih, da oblikujemo namensko prihodnost za prihodnje generacije.

Pripravljeni na preoblikovanje!

PREDSTA­VLJAJTE SI,DA VAS VNUKI VPRAŠAJO,KAJ POMENI »ODVREČI V SMETI«.

Mountain

Nismo še tako daleč, vendar si vsak dan prizadevamo za svet, v katerem bo vso embalažo mogoče reciklirati ali jo izdelati za večkratno uporabo.

PREDSTAVLJAJTE SI,DA JE KROŽNO GOSPO­DARSTVOEDINA OBLIKAGOSPO­DARSTVA.

Bridge

Nismo še tako daleč, vendar si vsak dan prizadevamo za svet, v katerem plastika nikoli ne bo končala v okolju.

PREDSTA­VLJAJTE SI,DA JUTRI OPAZUJETE SPREMEMBE,KI STE JIH NAREDILI DANES.

Woman in Laboratory

Nismo še tako daleč, vendar si vsak dan prizadevamo za svet brez podnebne krize. Naš prispevek: postati podnebju prijazno podjetje do leta 2030.

PREDSTA­VLJAJTE SI,DA OBLAČILA OČISTITEZ NEKAJ KAPLJICAMI VODE.

Laundry

Nismo še tako daleč, vendar si vsak dan prizadevamo za svet, v katerem za pranje perila ne bi potrebovali skoraj nič vode in energije.

PREDSTA­VLJAJTE SINEGO LAS,POPOLNOMAPRILAGOJENOVAM.

220818-hen-nhm-3395

Nismo še tako daleč, vendar si vsak dan prizadevamo za svet, v katerem je vsak izdelek prilagojen vašim individualnim potrebam in željam.

PREDSTA­VLJAJTE SI,DA SVOJE VOZILO NAPOLNITEV NEKAJ SEKUNDAH.

Adhesives Charging

Nismo še tako daleč, vendar si vsak dan prizadevamo za svet, v katerem bo vozila mogoče napolniti z električno energijo hitreje kot z gorivom. Naše visokotehnološke rešitve pomagajo pri izdelavi boljših in varnejših baterij.

PREDSTA­VLJAJTE SI,DA NAS RAZLIČNOSTIZBLIŽUJEJO.

Basketball

Nismo še tako daleč, vendar si vsak dan prizadevamo za svet, v katerem nam bo edinstvenost posameznika omogočala, da bomo skupaj dosegli več.

PREDSTA­VLJAJTE SIIZOBRAŽEVANJE, KI VODI DOENAKOPRA­VNOSTI.

Greenhouse

Nismo še tako daleč, vendar si vsak dan prizadevamo za svet, v katerem bo lahko vsak posameznik izkoristil svoj potencial skozi izobraževanje.

USTVARJAJMO PRIHODNOST
SKUPAJ.

Meet the new Henkel brand design (1) - Thumbnail

Odkrijte naš nov dizajn na platformi Henkel Brand Hub.

Novi dizajn tržne znamke je zasnovan trajnostno. Je dinamičen, barvit in enostaven za uporabo. Omogoča prilagodljivost, ne da bi poslabšal tisto, zaradi česar je tržna znamka močna in prepoznavna: prepoznavni logotip, Henklove rdeče in bele barve ter edinstvena in nadvse prilagodljiva nova pisava poskrbijo, da je našo tržno znamko mogoče hitro prepoznati.

Raznolikost družbe Henkel – podjetja, izdelki in ljudje – je bila vedno ključna za naš uspeh. Tak učinek mora imeti tudi naša tržna znamka. Zato odpiramo svet barv, predstavljamo pisavo naslednje generacije in izkoriščamo neskončne priložnosti digitalnih umetnin.