Our Henkel employees are ready to make an impact.

Kariera pri nas je resnično globalna

Henklovi izdelki in tehnologije so na voljo po vsem svetu. Družba Henkel, ki v poslovnih enotah v 79 državah zaposluje posameznike 125 različnih narodnosti, nudi neštete karierne priložnosti po vsem svetu.

Najdite delovno mesto zase
zoom-map-high-henkel-slovenia

Spoznajte edinstven duh naših globalnih timov

Odlični rezultati nastanejo na podlagi kulture zaupanja, zabave in timskega duha. Zato spodbujamo skupinske dogodke, promoviramo ideje za povezovanje in krepimo občutek pripadnosti po vsem svetu. Naš cilj je ustvariti najboljše možno okolje za poklice prihodnosti.

Spoznajte celoten spekter priložnosti v našem podjetju

Naš vodilni položaj v industrijskih in potrošniških dejavnosti temelji na močnih blagovnih znamkah, inovacijah in tehnologijah. Izkoristite priložnost in v celoti raziščite te različne perspektive, tako da vsake dve do tri leta prevzamete drugo področje odgovornosti ali celo preidete v drugo panogo.

Najdite popolno izbiro na naših raznolikih področjih delovanja

Ne glede na to, ali gre za trženje, prodajo, nadzor, raziskave in razvoj ali digitalno poslovanje – razvojne priložnosti pri Henklu so tako raznolike kot naše blagovne znamke in tehnologije.

Pri tem nadziramo in spremljamo vse dejavnosti v finančni vrednostni verigi ter zagotavljamo, da postopki v oddelku za finančne storitve ostanejo vrhunski, vključno z likvidnostjo, upravljanjem tveganj, optimizacijo davkov, upravljanjem valut, upravljanjem obresti, četrtletnimi in letnimi poročili ter odnosi z vlagatelji. Ne glede na to, ali začenjate kot novinec na svojem področju ali želite preizkusiti nove smeri kot izkušen strokovnjak, vas vabimo, da prispevate k trajnemu uspehu družbe Henkel!

Kot močan lokalni in regionalni poslovni partner vključujemo vse vrste finančnega poročanja v kombinaciji s funkcijami nadzora in spremljanja. Z ohranjanjem visoke ravni kakovosti in uporabo prvovrstnih celovitih postopkov lahko dosežemo optimalne celovite rešitve, ki izpolnjujejo zahtevne zahteve skupine Henkel glede kakovosti in časa. Pridružite se nam na tem potovanju in spoznajte, kaj pomeni sprejeti izzive, s katerimi se srečuje globalni akter s širokim spektrom izdelkov, blagovnih znamk in trgov.

Svoj globalni tim sodelavcev razvijamo s posredovanjem veščin in kompetenc, usposabljanjem svojih timov ter zaposlovanjem novih talentov. Tako v družbi Henkel spodbujamo kulturo učinkovitosti in postavljamo temelje za digitalno preobrazbo. Vse, kar počnemo, počnemo zato, da »zagotovimo uspešno poslovanje z močjo ljudi, obenem pa razvijemo močan občutek pripadnosti«. Postanite del tega oddelka in pomagajte, da lahko naši zaposleni čim bolj razvijejo svoje potenciale.

Z digitalnim poslovanjem Henkel Digital Business (dx) vstopamo v novo dobo, saj pri reševanju najzahtevnejših poslovnih izzivov združujemo strokovnjake s področij digitalne tehnologije, upravljanja poslovnih procesov in informacijske tehnologije, s čimer tveganja spreminjamo v priložnosti. Pri tem nas vodijo trendi, kot so platformna ekonomija, usmerjenost k potrošnikom in strankam, storitvenost, ki temelji na uporabniški izkušnji, ter model »vitko, hitro in preprosto« (Lean-Fast-Simple). Z osredotočenostjo na individualne potrebe strank in potrošnikov gradimo digitalne in podatkovne poslovne modele za optimizacijo, preoblikovanje in spremembe. Skupaj z združenimi prizadevanji naših poslovnih in digitalnih timov se podajamo na razburljivo pot, ki je pred nami.

Revizija podjetja vključuje raznolik in kulturno mešan tim s širokim razponom veščin. Izvajamo sistematično revidiranje za oceno in izboljšanje učinkovitosti svojega obvladovanja tveganj, notranjih nadzorov in procesov upravljanja v Henklu. Z vsemi podjetji in funkcijami družbe Henkel po vsem svetu sodelujemo na neodvisen in sodelovalen način, ki temelji na dejstvih, ter spodbujamo izboljšanje organizacije z opredelitvijo jasnega pregleda poslovanja podjetja. Pri interni reviziji podjetja prav tako dejavno spodbujamo razvoj talentov in njihovo napredovanje na karierni poti.

Zaposleni v logistiki so odgovorni za organizacijo dobavne verige (SC). Obseg njihovih nalog zajema celotno dobavno verigo – od načrtovanja povpraševanja do distribucije in strank. Upravljanje dobavne verige v družbi Henkel presega tradicionalne meje. Nekaterim strankam ponujamo upravljanje zalog, ki ga zagotavlja prodajalec (VMI – Vendor-Managed-Inventory). Za optimizacijo procesov v dobavni verigi družba Henkel uporablja sistem zalog, ki jih upravlja dobavitelj (SMI). V ta namen nam dobavitelji omogočijo dostop do podatkov o oceni zalog in povpraševanja.

Trženje je pri družbi Henkel zelo vsestransko in lahko delate na področju trženja prodaje strankam (B2C) ali podjetjem (B2B). Pridružite se enemu izmed naših mednarodnih ali nacionalnih timov ali postanite član naše enote za digitalno trženje. Vsem pa je skupno to, da stremijo k razvoju sofisticiranih tržnih rešitev v hitro spreminjajočem se in konkurenčnem okolju. Izkoristite priložnost nadzora nad kreativnimi in medijskimi agencijami za optimalno uporabo dodeljenih sredstev za medije in komunikacijo, uporabite podatke in kompleksne informacije iz trendov in preferenc strank ali sodelujte pri oglaševalskih strategijah, inovacijah izdelkov in ponovni predstavitvi izdelkov na trgu.

Prodajni oddelek je odgovoren za distribucijske poti in upravljanje odnosov s strankami. Terenska služba združuje jasne cilje in veliko možnosti za njihovo uresničevanje. S podporo našega širokega portfolia močnih blagovnih znamk boste imeli neposreden stik s strankami in boste lahko izvajali kampanje z vodji trgovin različnih trgovskih družb. V tem oddelku prejmete neposreden odziv na svoje dejavnosti in lahko občutite, kako občuten vpliv imate na naše blagovne znamke in družbo.

Naše ključno poslanstvo je zagotoviti najboljše možne rezultate pri naročanju po vsem svetu z združevanjem najboljših rešitev za nabavo z gospodarskimi in strateškimi cilji družbe Henkel. Poleg nabavnih pogojev igrata pri tem pomembno vlogo kakovost in zanesljivost naših poslovnih partnerjev. Pridružite se našemu poslanstvu in izkusite izzive globalnega akterja, ki je vodilni na svetu na zrelih in na nastajajočih trgih v sektorju prodaje podjetjem (B2B) ter strankam (B2C). Ne glede na to, kako in za kaj se boste zavzemali znotraj našega oddelka, imamo primeren izziv za vsakogar, ki je pripravljen ustvarjati spremembe.

Znanstveniki in inženirji v raziskovalno-razvojnem oddelku gradijo temelje za uspeh družbe in delajo na raziskovanju najrazličnejših področij. Ponujajo inovativne nove ideje, odgovarjajo na vprašanja naših prihodnjih strank ter izboljšujejo naše blagovne znamke in tehnologije. Kot član raziskovalno-razvojnega tima ustvarjate temelj uspeha naših blagovnih znamk in tehnologij na svetovni ravni.

Kot razvijalec izdelkov boste sodelovali v mednarodni skupini za izdelke, na primer barve za lase. Ustvarjali in pospeševali boste prodajo novih izdelkov ter jih uvajali na relevantne trge. Poleg tega si boste prizadevali za prednosti obstoječih izdelkov. Zato je pomembno dobro razumevanje osnovnih načel za oblikovanje formul, značilnosti surovin in merilnih metod. Kot del mednarodnega in multidisciplinarnega tima je izrazit talent za komunikacijo ključnega pomena za dobro sodelovanje s kolegi iz različnih držav in z različnih strokovnih področij.

Inženir embalaže pri družbi Henkel bo razporejen v mednarodno skupino za izdelke. Načrtovali in razvijali boste komponente nove embalaže za izdelke ter jih uvajali na relevantne trge. Poleg tega boste odgovorni za zavarovanje in optimizacijo obstoječih komponent. Za to delovno mesto se zahteva temeljito poznavanje postopka predelave plastike. Inženir embalaže mora biti v koraku z novostmi, da nam pomaga ohraniti vodilni položaj, ki ga imamo na področju oblikovanja embalaže.

Močno zaupanje v naše podjetje je temelj za naš podjetniški uspeh, partnerstva in odnose s strankami. Oddelek za korporativne komunikacije je odgovoren za notranjo in zunanjo komunikacijo podjetja. Naš cilj je zgraditi in zaščititi ugled družbe Henkel v očeh javnosti ter tudi pri določenih deležnikih, vključno z novinarji in mnenjskimi voditelji. Na področju notranjega komuniciranja svojim zaposlenim in vodstvenim delavcem nudimo ustrezne informacije, ki se nanašajo na strategijo in dejavnosti družbe. S svojim globalnim dosegom oddelek za korporativno komuniciranje nadzira celotno medsebojno obveščanje v najpomembnejših regijah in trgih po vsem svetu.

Kot inženir za inženiring metod boste dodeljeni v mednarodno skupino za razvoj izdelkov. Znotraj te skupine boste odgovorni za standardizacijo procesov in strojev z najsodobnejšo tehnologijo in tehnologijo obratov za polnjenje. Ste ključno gonilo za izboljšanje zmogljivosti in kakovosti ter tudi za uvajanje nove embalaže. Optimizacija trenutnih procesov in učinkovitejše delo je skrivnost številnih uspešnih podjetij – in tudi za družbo Henkel postaja to vse pomembnejše, saj si v prihodnosti prizadevamo za bolj trajnostno in uspešnejše poslovanje.

Kot zaposleni v oddelku za strateški in poslovni razvoj podpirate vodstvo družbe pri optimizaciji prihodnjega poslovnega portfolia ter pri prepoznavanju področij razvoja in tržnega potenciala – vznemirljivo področje, kjer lahko vplivate na strateško usmeritev družbe Henkel. Za nadaljnji razvoj poslovne strategije in optimizacijo operativne odličnosti družbe Henkel boste analizirali položaj družbe z ekonomskega vidika, proučevali priložnosti za vstop na nove trge, preverjali morebitne kandidate za prevzem ter analizirali in opazovali različne ciljne skupine.

Vsa delovna mesta

Izvedite več o svoji prihodnosti v Henklu

Obrazi različnih Henklovih zaposlenih. Gledajo samozavestno in se nasmehnejo.

Upajmo si pustiti pečat skupaj.

Kariera pri nas pomeni rast v živahni in raznoliki kulturi zaupanja in pripadnosti ter uresničevanje vaših idej.
Si upate pustiti pečat? Pogovorimo se