CONSUMER BRANDS

Ženska s košaro, ki je na mizi in je polna Henklovih izdelkov, kot so: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft in drugi.

Vodimo večkategorijsko platformo potrošniških blagovnih znamk, ki predstavlja široko paleto izdelkov in znanih blagovnih znamk. Naš raznoliki portfelj se osredotoča na več kategorij potrošniških blagovnih znamk z močnim poudarkom na dveh ključnih kategorijah: Pralna sredstva in čistila ter Izdelki za lase.

PRIZADEVAMO SI ZADOVOLJITI POTREBE POTROŠNIKOV S SPODBUJANJEM INOVACIJ S PREPOZNAVNIMI BLAGOVNIMI ZNAMKAMI IN TEHNOLOGIJAMI

Naš portfelj blagovnih znamk

Filter
Filter
Regija
Regija Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Segmenti potrošnikov
Segmenti potrošnikov Filter
Reset
Kategorija izdelka
Kategorija izdelka Filter
Reset

Naše ključne kategorije

Abstraktna slika v modrih barvah, ki simbolizira proces pranja

Pralna sredstva in čistila

Naše blagovne znamke, kot so Persil in Pril, imajo ključno vlogo v vsakdanjem življenju naših potrošnikov. Želimo navdihovati prihodnje generacije za trajnostne rešitve izdelkov, ki so prilagojene spremembam v vedenju potrošnikov. Zato v sodelovanju s potrošniki in strankami razvijamo vodilne blagovne znamke in izdelke na področjih, kot so nega perila, pomivanje posode, čistila za površine in nega stranišč.

Abstraktna slika v oranžnih barvah, ki simbolizira pramen las

Izdelki za lase

Z našo kategorijo izdelkov za lase smo dejavni tako na področju potrošniškega blaga kot tudi na področju profesionalnih izdelkov. Lasje so naša strast in naše blagovne znamke, kot sta Schwarzkopf, Fa in Syoss, to tudi odražajo. Ne glede na to, ali gre za izdelke za nego, barvanje ali oblikovanje las za naše potrošnike ali inovativne izdelke za nego, barvanje, končni videz ali oblikovanje las za profesionalne frizerske salone – naše blagovne znamke so zavezane kakovosti, varnosti, trajnosti in visoki učinkovitosti.