Bref

Čistočo in svežino vašega stranišča zagotavljajo izdelki Bref, ki so vodilni na trgu. Bref izdelki so razdeljeni v naslednje kategorije, ki ponujajo vrednost za vse vas.

  • Bref ProNature ima 100% reciklirano embalažo, s trajnostno formulo skrbi za okolje
  • Bref Duo-Aktiv z dvema prekatoma združuje učinek čistilnega sredstva za WC-školjke in osvežilca v enem izdelku.
  • Bref Power Aktiv z edinstveno formulo, ki združuje 4 funkcije, preprečuje nastanek vodnega kamna, ustvari peno, ki zagotavlja čistočo, ščiti pred umazanijo in prinaša dodatno svežino WC-školjke.
  • Bref Color Aktiv s svojimi kroglicami vzdržuje čistočo in svežino WC-školjke celo med posameznimi splakovanji.
  • Bref Perfume Switch ponuja novo in edinstveno osvežitveno izkušnjo, ki vam omogoča spremembo vonja z vsakim novim izpiranjem.
  • Bref DeLuxe – formula s 4 funkcijami: Vrhunska dišava, Zmogljiva čistilna pena, Zaščita pred vodnim kamnom, Zaščita pred umazanijo.

Bref ponuja tudi čistila za toaletne prostore, ki služijo za zaščito in ohranjanje svežine in čistoče vaše straniščne školjke.


Bref Excellence gel Color Aktiv +

Bref Excellence gel Color Aktiv + je kot nalašč za izjemne, sijoče in sveže dišeče rezultate čiščenja. Čistilo za stranišče odstranjuje vodni kamen, umazanijo in madeže z roba in znotraj stranišča. Zaradi svoje samoaktivne formule je gel Bref Excellence učinkovit proti najpogostejšim težavam pri čiščenju stranišča in ponuja higiensko globinsko čiščenje brez napora, ter odstranjuje vodni kamen in umazanijo. Uporablja se lahko kot vsakodnevno sredstvo za čiščenje vseh površin in oblik straniščnih školjk. Za prijetnejše čiščenje in pridih svežine v stranišču, Bref Excellence gel nudi tudi sveže vonje citrusov, sivke in oceana.

Bref Brilliant Gel

Bref Brilliant Gel je prvi osvežilec stranišča v obliki gela. Bref Brilliant Gel s svojo štirifunkcijsko formulo All in 1 očisti stranišče vsakič ko splaknete, prepreči lepljenje nove umazanije, nudi poseben pridih svežine in sijočega sijaja. Ko se straniščna školjka splakne, se Bref Brilliant Gel spremeni v hitro peneče čistilo za straniščno školjko, ki osveži vaše stranišče in pusti prijeten vonj naslednji osebi. Bref Brilliant Gel je naša idealna rešitev za vaše stranišče.

Pro Nature

Preverite naš trajnostno ponudbo izdelkov med kategorijami pod blagovno znamko ProNature. Plastenke te serije so narejene iz do 100-odstotno reciklirane plastike, od tega je 25% Social Plastic®.

Informacije in storitve