Navežite stik z našim timom! 

Dialog z javnostmi je za nas zelo pomemben. Če ne najdete informacij, ki jih iščete, ali imate konkretna vprašanja, vas vljudno prosimo, da navežete stik z nami.

  • Spodaj lahko najdete naše odgovore na nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj.
  • Telefonske številke in poštne naslove lahko najdete v našem seznamu lokacij.
  • Stik z nami lahko navežete tudi s pomočjo kontaktnega obrazca na koncu te strani: Prosimo, izberite temo vašega dopisa, da bomo vaše sporočilo lažje posredovali ustreznemu strokovnjaku, ki vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času. 

Imate vprašanje?

Prosta delovna mesta lahko najdete in se nanje prijavite neposredno na naši spletni strani. Naš kadrovski tim bo navezal stik z vami, kakor hitro bo pregledal vašo dokumentacijo. Ker je naš postopek zaposlovanja standardiziran, ne vključuje neželenih prijav. Niste našli delovnega mesta, ki bi vam ustrezalo? V našem programu za prijavo lahko ustvarite osebni profil in aktivirate opozorila za objavo delovnih mest, ki vas zanimajo. Na ta način boste samodejno obveščeni takoj, ko bo na strani objavljen razpis za iskano delovno mesto.

Na našo službo za človeške vire se lahko obrnete tudi preko FacebookaLinkedIna in Instagrama, da boste obveščeni o kariernih možnostih. 

Celotni portfelj blagovnih znamk lahko najdete na strani "Bagovne znamke in poslovne enote". Tukaj lahko najdete pregled blagovnih znamk, ki so na voljo v vaši državi. Poleg tega vam je na voljo tudi povezava do spletne strani blagovne znamke, na kateri lahko najdete več podrobnosti o izdelku, ki ga iščete.

Na številnih spletnih straneh blagovnih znamk boste našli tudi povezave do spletnih trgovin, kjer lahko želeni izdelek tudi naročite. 

Žal nam je, da naš izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj. Prosimo, da nam napišete sporočilo z uporabo spodnjega kontaktnega obrazca. Za nas bo najenostavneje in tudi postopek bo potekal hitreje, če izberete obrazec za kategorijo, v katero spada izdelek: Adhesive Technologies ali Consumer Brands. Ne pozabite navesti tudi imena izdelka. Naši strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Če iščete varnostne liste, prosimo, obiščite našo bazo podatkov z varnostnimi listi za materiale. Ker delujemo v treh poslovnih programih Adhesive Technologies in Consumer Brands, najprej izberite kategorijo izdelka. Nato lahko izberete želeni jezik in državo ter poiščete želeni varnostni list.

Tehnični podatkovni listi za lepila so na voljo v naši bazi podatkov TDS.

Če želite najti sestavine določenega Henklovega izdelka, si oglejte naš seznam sestavin v skladu z Uredbo o detergentih: V bazi podatkov lahko vnesete ime izdelka ter izberete državo in jezik.

Obstaja veliko različnih možnosti za partnerstvo s podjetjem Henkel. Za več informacij obiščite spletno stran henkel.com (v angleščini). 

Henkel Ventures je odprt za različne inovacije. To vključuje napredne materiale in tehnologije, kot je 3D-tiskanje, ali inovacije FMCG, kot sta loT in Smart Packaging (pametno pakiranje).

V zvezi s partnerstvi, ki so usmerjena v raziskovanje, iščemo partnerje, ki že imajo patent v povezavi z enim izmed naših treh poslovnih programov. V tem primeru vas prosimo, da se pozanimate, ali vaš patent izpolnjuje naše zahteve. Če da, lahko v naslednjem koraku objavite vašo patentirano idejo

Če imate inovativno idejo za poslovni program Laundry & Home Care (Pralna sredstva in čistila) brez patenta, izvedite več o naših zahtevah in preberite razlago s postopnimi navodili, da izveste, kako nam lahko posredujete svojo rešitev s pomočjo obrazca

Pri izbiri in nadaljnjem razvoju naših dobaviteljev upoštevamo njihovo učinkovitost glede trajnosti. Za več informacij obiščite našo stran ''Dobavitelji''. 

Prosimo, upoštevajte, da se postopki za naročanje Henklovih izdelkov za distribucijo in kontaktni podatki za prodajo razlikujejo od izdelka do izdelka oziroma od regije do regije. Če želite navezati stik z ustrezno kontaktno osebo, priporočamo, da uporabite spodnji kontaktni obrazec. 

Napišite nam sporočilo

Podjetje / Storitve za potrošnike *

Osebni podatki

30
40
60
20
80
25
80

Vaše podatke bomo uporabili za to, da bomo lahko odgovorili na vašo zahtevo.

Obdelava in uporaba vaših podatkov temeljita na zakonskih določilih, ki upravičujejo take postopke z utemeljitvijo, da so potrebni za obdelavo vaše zahteve.

Če niste podali soglasja za daljšo hrambo podatkov v okviru našega upravljanja odnosov z deležniki, podatkov ne bomo hranili dlje, kot je potrebno za izpolnitev zgoraj navedenega namena oziroma tako dolgo, kot se to zahteva pri obvezni hrambi podatkov.

Več informacij o tem, kako Henkel obdeluje vaše osebne podatke, najdete v Izjavi o varstvu podatkov.

* Da bi vam zagotovili hitre povratne informacije, je nujno potrebno, da nam pošljete podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico. Drugi podatki niso obvezni in se bodo uporabili samo za odgovor na vaša vprašanja, vaše predloge in zahteve.