NAŠI ZAPOSLENI

Skupina različnih mladih ljudi, ki stojijo v krogu, vsak od njih pa ima eno roko na sredini

Naš smoter »Pioneers at heart for the good of generations« je tisto, kar nas vse v družbi Henkel združuje. S svojim pionirskim duhom, znanjem, izdelki in tehnologijami želimo vsak dan obogatiti in izboljšati na milijarde življenj ter oblikovati uspešno prihodnost za prihodnje generacije.


Naši zaposleni so tisti, ki naredijo razliko. S svojo predanostjo, spretnostmi in znanjem uresničujejo našo trajnostno strategijo. Zato želimo spodbujati zavezanost trajnosti naših zaposlenih.

Sustainability at Heart

Naš program ambasadorjev trajnostnega razvoja je od leta 2012 usposobil več kot 50.000 zaposlenih na naših lokacijah po vsem svetu. Marca 2022 smo program dvignili na novo raven in uvedli širši, celovitejši program trajnostnega udejstvovanja Sustainability at Heart. Svoje zaposlene zdaj dodatno opremljamo z znanjem, veščinami in načinom razmišljanja, ki so ključni za vodilno vlogo družbe Henkel na področju trajnostnega razvoja. 

YouTube Thumbnail HEP Trailer (Thumbnail)

Ta videoposnetek ponuja vpogled v program Sustainability at Heart in je namenjen našim zaposlenim za motivacijo in navdih. (v angleščini)

Celovita ponudba za naše zaposlene

Program Sustainability at Heart je interaktivna platforma, ki zagotavlja eno osrednje vozlišče in ponuja široko paleto orodij. Glavni cilji so:

  • obveščanje z najnovejšimi novicami in koristnim gradivom o našem Načrtu trajnostnih ciljev 2030+;
  • pomagati zaposlenim pri učenju z nudenjem različnih usposabljanj za izboljšanje znanja, spretnosti in miselnosti;
  • povezovanje z združevanjem motiviranih ljudi za sodelovanje in mreženje.

Novo razviti program obsega osnovni tečaj usposabljanja, ki pojasnjuje ključne izraze in koncepte ter globalne izzive trajnosti v poslovnem kontekstu in predstavlja, kako se Henkel spopada s temi izzivi. Usposabljanje Sustainability Pioneer (Pionir trajnosti) je bilo razvito v sodelovanju s poslovno šolo IESE Business School.

Skupina različnih mladih ljudi, ki stojijo v sobi, dva izmed njih se rokujeta

Poleg tega ponujamo dodatno poglobljeno usposabljanje o posebnih temah in posebne tečaje usposabljanja o trajnostnem razvoju, ki jih nudijo poslovne enote. Naše usposabljanje o podnebju na primer zaposlenim omogoča razumevanje osnov podnebnih sprememb, njihovega vpliva na družbo ter konkretne predloge za ukrepanje v zasebnem in poklicnem življenju, vse to pa je predstavljeno v nizu poglavij mikro učenja.