• Slovenija | Spremeni spletno mesto
 • Stik
 • Dodaj k Moja zbirka
 • Deli

Kariera pri Henklu

Podjetniško razmišljanje je del naše identitete. Postanite del naših raznolikih in globalnih timov ter začnite vsak dan z idejo, ki jo spremenite v resničnost. Izbirate lahko med številnimi priložnostmi in gradite svojo kariero, medtem ko aktivno oblikujete Henklove blagovne znamke in tehnologije.

Študenti

Pridobite dragocene izkušnje z vpogledom v naše delo in ugotovite, kaj lahko postanete in dosežete pri Henklu.

Diplomanti

Ste uspešno zaključili študij? Potem je zdaj čas, da se lotite dela in svoje teoretično znanje uporabite v praksi! Postanite del Henkla in naredite prvi korak v smeri uspešne poslovne kariere s številnimi priložnostmi po vsem svetu.

Strokovnjaki

Svoje zaposlene spodbujamo pri njihovem razvoju in karieri. Ponujamo vam mednarodno delovno okolje, ki je polno izzivov. Pridružite se nam in presegli boste meje svojih zmožnosti!

Delovna mesta pri Henklu v Sloveniji

Za uspeh lokalne podružnice se lahko Henkel zahvali svojim približno 670 zaposlenim v Sloveniji. Zaposlujemo strastne, zavzete in inovativne ljudi, in jim nudimo atraktivno delovno okolje, polno izzivov, v katerem lahko v celoti izkoristijo svoj talent in ambicije.

Priznanja

Henkel Nemčija je eden izmed najboljših zaposlovalcev na svetu – družba je že šestič prejela naziv ''Top Employer''.

Logo - Potentialpark Online Talent Communication

Henkel je prejel najboljše ocene za komunikacijske kanale svojega kadrovskega oddelka.

Logo - Clevis Praktikantenspiegel

Henkel spada med najbolj priljubljene zaposlovalce med pripravniki in diplomanti.

Logo - Europes 500 top employers award

Henkel spada med najbolj priljubljene zaposlovalce med evropskimi študenti ekonomije.

Henkel spada med najbolj atraktivne nemške zaposlovalce.

Henkel spada med najbolj atraktivne evropske zaposlovalce.

Henkel spada med najbolj priljubljene zaposlovalce v Nemčiji in Evropi.

Henkel spada med najbolj atraktivne zaposlovalce na Bližnjem vzhodu.

Henkel je uvrščen na kitajsko lestvico 100 najidealnejših zaposlovalcev.

Henkel spada med najbolj priljubljene zaposlovalce med evropskimi študenti ekonomije.

Študenti

Ali ste si vedno želeli doseči več v življenju in imate jasne cilje? Odlično! Kajti prava ambicija in zagon se ne pojavita kar samodejno po koncu študija. Ne čakajte na priložnost, da se izkažete – uspešno pripravništvo med študijem ali sodelovanje na natečaju ''Henkel Innovation Challenge'' sta najboljša osnova za odlično prvo zaposlitev in obetavno kariero pri Henklu.

Spoznajte Henkel – povežite se z nami in izvedite več

Želite izvedeti več o Henklu? Srečajte se z nami na svoji fakulteti ali pa se prijavite na pripravništvo. Ste veliko na spletu? Sledite nam na Facebooku ali LinkedInu – in bodite na tekočem.

Diplomanti

Z vsem, kar ste dosegli – z opravljenimi izpiti, s študijem v tujini in s pripravništvi – ste se med študijem izkazali. Zdaj si želite to storiti tudi v svoji karieri in se uvrstiti med najboljše. Radi imate spremembe. Svoje naloge opravljate vestno. S strastjo do dela, predanostjo in z visokimi standardi, ki jih postavljate zase in za druge. Dobrodošli v delovnem okolju, ki izpolnjuje vaša pričakovanja, in v podjetju, kjer je uspešno delo nagrajeno. Postanite član mednarodnega tima, ki razmišlja kot vi in ima iste ambicije. Naše tri poslovne enote ponujajo izjemno veliko priložnosti za zaposlitev in kariero.

Vaša pot v naš tim

Vodilno podjetje z inovacijami, blagovnimi znamkami in tehnologijami – to je Henklova vizija. Imate enako vizijo, delite z nami strast do odličnosti in uspeha? Potem se veselimo vaše prijave.

Kaj potrebujete:

 • Izjemno diplomo
 • Prve delovne izkušnje s pripravništev in iz študentskih organizacij
 • Zelo dobro znanje angleščine, znanje drugih jezikov je prednost
 • Prve mednarodne izkušnje s pripravništev ali med študijem
 • Predanost, ki presega običajni študij

Pričakujemo še:

 • Radovednost
 • Pripravljenost za hitro prevzemanje odgovornosti
 • Strast za dinamično delo v naši družbi
 • Zanimanje in odprtost za druge kulture
 • Pripravljenost za delo
 • Prepričljivost
 • Sposobnost iskanja najboljših rešitev, tudi če se je treba zato spopasti s konflikti
 • Sposobnost dela v timu

Strokovnjaki

Ste že veliko dosegli, vendar bi radi izpolnili še dodatne ambicije? Ne glede na to, ali ste strokovnjak ali izkušeni vodja, za razvijanje svojega talenta potrebujete dobre priložnosti. Imeti morate prave pogoje, v katerih se lahko najboljši izkažejo v timskem okolju in so nagrajeni za svoje dosežke. V Henklu boste delali v okolju, v katerem šteje učinkovitost, ne zgolj prisotnost! Talentom s profesionalnimi izkušnjami ponujamo raznolike priložnosti za razvoj v mednarodnem okolju – tako doma, kot tudi v tujini.

Vaše možnosti

Želimo si okrepiti naš globalni tim – to niso zgolj prazne besede, temveč bistveni del naše strategije.

 • Strokovnjakom ponujamo privlačne priložnosti za delo v različnih poslovnih sektorjih, na različnih funkcijah in v različnih državah.
 • Sistematično spodbujamo razvoj vaše kariere: S svojim znanjem in z izkušnjami, našo sistematično kulturo dajanja povratnih informacij in prilagojenimi razvojnimi programi boste hitro napredovali.
 • Višina plačila je odvisna od uspešnosti. Poleg osnovne plače boste prejeli še atraktivno dodatno nagrado, če boste dosegli vnaprej dogovorjene cilje. Celovite dajatve za socialno varnost zaokrožijo obsežen paket ugodnosti, ki jih nudimo.