KARIERA


V Henklu si upamo pustiti pečat

Tam, kjer se srečujejo tehnologije in potrošniško blago, lahko resnično vplivate na dobro počutje ljudi, na vodilne tržne znamke in na uspešna podjetja po vsem svetu. Vaša kariera pri nas pomeni prispevek k trajnejši prihodnosti. Pomeni rast v živahni in raznoliki kulturi zaupanja in pripadnosti. Všeč so nam pogum ter sveže ideje v ekipah, ki si upajo in jim je mar.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Zakaj izbrati Henkel?

Spremenite pravila igre

Spremeniti pravila igre v Henklu pomeni prevzeti odgovornost že na samem začetku, spodbujati našo digitalno preobrazbo in uresničevati sveže ideje.

Zaposleni v Henklu na različnih slikah okoli svoje službe. Dela na iPadu, pozira pred kamero in ob logotipu Persil Sneaker Clean predstavlja bel čevelj.

Spoznajte Tilaka 

V družbi Henkel sem lahko inovativen in lahko izzivam status quo.
Z mobilno aplikacijo za svetovanje o barvah Choicify sem na novo opredelil način, kako lahko potrošniki najdejo po meri ukrojen izdelek, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Ta inovacija se je zgodila zaradi kolektivne volje, da z uvedbo nečesa vplivnega na prebojen način opozorimo nase na trgu. Zato zdaj pravim zase, da sem izumitelj.

Tilak, korporativni direktor za digitalno poslovanje

Delujemo kot ekipa

V Henklu delovanje v ekipi pomeni imeti sodelovalno miselnost, ki temelji na zaupanju in transparentnosti ter sprejema raznolikost.

Zaposlena v Henklu v svojem delovnem okolju. Pomika se po telefonu, dela na prenosnem računalniku, ima klic in pozira pred kamero.

Spoznajte Orryano

V naši ekipi poslušamo drug drugega in se odrekamo strogi hierarhiji. V Henklu sta raznolikost in vključevanje pomembna in cenjena. Kot veliko zmago štejemo komunikacijo med nami in našo skupnostjo, ko je gibanje Black Lives Matter postalo viralno. Neverjetno je, da imamo moč, ki nam omogoča osvetliti pomembna vprašanja na velikem odru.

Orryana, vodja mednarodne skupnosti

Zgradite svojo kariero

Kariera v multinacionalni organizaciji s širokim portfolijem v Henklu pomeni, da je naslednji korak tik pred vami.

Zaposlena v Henklu pred svojim delovnim mestom. Pozira pred kamero, razvršča znake iz Persilove kampanje #Rethink Fashion in se smehlja.

Spoznajte Noro

Ambiciozna poklicna pot ni vedno enostavna. Lahko vas pripelje do skrajnih meja. Toda če sprejmete nove izzive, vas v Henklu nič ne more ovirati pri vaši rasti. Zgodaj sem se naučila prevzemati odgovornost in svojo karierno pot vzela v svoje roke. Zdaj razvijam drzne strategije za tržne znamke, ki se nenehno razvijajo. Tako kot jaz.

Nora, direktorica mednarodnega trženja

Ponujamo več kot le delovna mesta

Najti več kot le delovno mesto v Henklu pomeni vplivati na življenje ljudi, na celotno industrijo in prispevati k trajnostni prihodnosti našega planeta.

Zaposleni pri Henklu prikazan na svojem delovnem mestu. Na sliki je kocka plastičnega materiala in on, ki dela na embalaži.

Spoznajte Eduarda

Vedno mi je bilo zelo pomembno, da ne opravljam le svojega dela, temveč želim ob tem občutiti, da izboljšujem življenja ljudi. V Henklu sem našel mesto, ki mi omogoča, da se razvijam na svojem področju, se pri delu zabavam in prispevam k trajnejšemu razvoju sveta. Kot vodja oddelka embalaže je moja naloga zmanjšati porabo plastike. To je zame več kot “samo delo”.

Eduardo, mednarodni vodja embalaže

Zakaj izbrati Henkel?

Naše globalne in raznolike ekipe oblikujejo boljši jutri

Kako vam omogočimo izpolnjujočo kariero

Delajte, kjer so visoki standardi nagrajeni

Izvedite več o svoji prihodnosti v Henklu

Obrazi različnih Henklovih zaposlenih. Gledajo samozavestno in se nasmehnejo.

Upajmo si pustiti pečat skupaj.

Kariera pri nas pomeni rast v živahni in raznoliki kulturi zaupanja in pripadnosti ter uresničevanje vaših idej.
Si upate pustiti pečat? Pogovorimo se