V Henklu si upamo pustiti pečat

Tam, kjer se srečujejo tehnologije in potrošniško blago, lahko resnično vplivate na dobro počutje ljudi, na vodilne tržne znamke in na uspešna podjetja po vsem svetu. Vaša kariera pri nas pomeni prispevek k trajnejši prihodnosti. Pomeni rast v živahni in raznoliki kulturi zaupanja in pripadnosti. Všeč so nam pogum ter sveže ideje v ekipah, ki si upajo in jim je mar.

henkel-slovenia-brands-collage
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.

Spremenite pravila igre

Spremeniti pravila igre v Henklu pomeni prevzeti odgovornost že na samem začetku, spodbujati našo digitalno preobrazbo in uresničevati sveže ideje.

An employee of Henkel in different pictures around his job. He works on his iPad, poses for the camera, and presents a white shoe next to the Persil Sneaker Clean Logo.

Spoznajte Jonathana

V Henklu lahko izzivam status quo, sem inovativen in nekonformističen. Moja ekipa v okviru projekta Love Nature na trg prinaša ideje, ki spreminjajo pravila igre, na primer polnilne postaje v drogerijah. S svobodo, da lahko počnemo nekaj, v kar verjamemo, svojim zaposlenim omogočam, da uresničijo svoje strasti in pustijo svoj pečat v Henklu skozi nove in inovativne načine. 

Jonathan, podpredsednik uprave za novo poslovanje 

Delujemo kot ekipa

V Henklu delovanje v ekipi pomeni imeti sodelovalno miselnost, ki temelji na zaupanju in transparentnosti ter sprejema raznolikost.

An employee of Henkel in her work environment. She scrolls through the phone, works on her Laptop, has a call, and poses for the camera.

Spoznajte Orryano

V Henklu sem odgovorna za upravljanje skupnosti vseh globalnih kanalov družbenih omrežij na področju kozmetike. V naši ekipi poslušamo drug drugega in se odrekamo strogi hierarhiji. V Henklu sta raznolikost in vključevanje pomembna in cenjena. Kot veliko zmago štejemo komunikacijo med nami in našo skupnostjo, ko je gibanje Black Lives Matter postalo viralno. Neverjetno je, da imamo moč, ki nam omogoča osvetliti pomembna vprašanja na velikem odru.

Orryana, vodja mednarodne skupnosti

Zgradite svojo kariero

Kariera v multinacionalni organizaciji s širokim portfolijem v Henklu pomeni, da je naslednji korak tik pred vami.

An employee of Henkel in front of her workplace. She poses for the camera, sorts signs from the #Rethink Fashion campaign by Persil, and is smiling.

Spoznajte Noro

Ambiciozna poklicna pot ni vedno enostavna. Lahko vas pripelje do skrajnih meja. Toda če sprejmete nove izzive, vas v Henklu nič ne more ovirati pri vaši rasti. Zgodaj sem se naučila prevzemati odgovornost in svojo karierno pot vzela v svoje roke. Zdaj razvijam drzne strategije za tržne znamke, ki se nenehno razvijajo. Tako kot jaz.

Nora, direktorica mednarodnega trženja

Ponujamo več kot le delovna mesta

Najti več kot le delovno mesto v Henklu pomeni vplivati na življenje ljudi, na celotno industrijo in prispevati k trajnostni prihodnosti našega planeta.

An employee of Henkel shown at his workplace. A cube of plastic material and him working on the packaging is pictured.

Spoznajte Eduarda

Vedno mi je bilo zelo pomembno, da ne opravljam le svojega dela, temveč želim ob tem občutiti, da izboljšujem življenja ljudi. V Henklu sem našel mesto, ki mi omogoča, da se razvijam na svojem področju, se pri delu zabavam in prispevam k trajnejšemu razvoju sveta. Kot vodja oddelka embalaže je moja naloga zmanjšati porabo plastike. To je zame več kot “samo delo”.

Eduardo, mednarodni vodja embalaže

Naše globalne in raznolike ekipe oblikujejo boljši jutri

Kako vam omogočimo izpolnjujočo kariero

Izvedite več o svoji prihodnosti v Henklu

The faces of various Henkel employees. They look confidently and smile.

Upajmo si pustiti pečat skupaj.

Kariera pri nas pomeni rast v živahni in raznoliki kulturi zaupanja in pripadnosti ter uresničevanje vaših idej.
Si upate pustiti pečat? Pogovorimo se