got2b

got2b – vaš svet stilske prepoznavnosti!
Vstopite v svet modnih trendov in modernih, odbitih frizur, ki vam bodo zmešale glavo!

got2b je nastal po navdihu najnovejših trendov in nudi visokokakovostne izdelke za individualno in edinstveno oblikovanje las s svojstvenim stilom razmršenega videza. Poudarite svojo osebnost in izberite svoj stil!

Trendovska blagovna znamka za stilsko oblikovanje las je bila lansirana 2001 v Združenih državah Amerike, zaradi hitre rasti in izjemne priljubljenosti pa je kmalu osvojila tudi Evropo (od leta 2005) in Azijo (od leta 2007). Uspeh blagovne znamke got2b zagotavljajo trendovski in sofisticirani inovativni izdelki, ki so ustvarjeni za ekstremne frizure z osebnim stilom. Glavno področje predstavlja kategorija gelov, krem za lase in voskov, kjer je najbolj prodajana linija got2b glued. V kategoriji lakov za lase in sprejev za oblikovanje las sta najbolj uspešni liniji got2b 2sexy in got2b beach matt, ki sta na svetovnem tržišču dosegli velik uspeh.

Od volumna in leska, obstojnosti ter oblikovanja špičk, asortiment blagovne znamke got2b vsebuje izdelke za oblikovanje las, ki poudarijo vaš individualni in ekstravagantni stil z osebno noto.