Schwarzkopf

Schwarzkopf je blagovna znamka, ki že več kot 120 let predstavlja pojem kakovosti, strokovnosti in inovacij. Schwarzkopf pri tem uživa popolno podporo potrošnikov.

Schwarzkopf je pojem inovacij, zanesljivosti, kakovosti, zaupanja in kompetentnosti – to so temelji našega posla. Vodita nas strast in ljubezen do lepih las, kar se odraža v vseh naših izdelkih.

Glavne blagovne znamke
www.schwarzkopf.si

Za potrošnike v maloprodaji

Profesionalna nega las za vas

Schwarzkopf je pojem inovacij, zanesljivosti, kakovosti, zaupanja in kompetentnosti – to so temelji, na katerih sloni naše poslovanje. Uspeh blagovne znamke in zadovoljstvo potrošnikov sta rezultat neprestanega uresničevanja visokih pričakovanj, ki ga v največji meri odraža naš slogan ''Profesionalna nega las za vas''.

Spodbujata nas strast in ljubezen do lepote las, kar se odraža v vseh naših izdelkih. Schwarzkopf kot glavna blagovna znamka obsega široko paleto blagovnih znamk v treh kategorijah: nega las, stilsko oblikovanje pričesk in barve za lase, vključno s klasičnimi blagovnimi znamkami, kot so Schauma, Taft in Brillance. Zaščitni znak Schwarzkopfa v obliki dobro prepoznavne črne silhuete je na embalaži vseh Schwarzkopfovih izdelkov, nepogrešljiv pa je tudi v vseh televizijskih oglasih – zagotavlja kakovost slehernega izdelka, ki se na tržišču predstavi pod imenom blagovne znamke Schwarzkopf.