Taft

Taft je vodilna blagovna znamka za stilsko oblikovanje las na evropskem tržišču. Ponuja izdelke za izjemno obstojnost pričeske, ki se obdrži ves dan in v vseh vremenskih razmerah.

Taft, blagovna znamka na tržišču lansirana leta 1955, predstavlja prvi lak za lase na evropskem tržišču. 60 let kasneje blagovna znamka še vedno zagotavlja popolno obstojnost v vseh vremenskih razmerah in ves dan. Taft izdelki so postali klasika na tržišču izdelkov za stilsko oblikovanje, vendar pa blagovna znamka nadaljuje inovacije in se odziva na spremenjene potrebe svojih potrošnikov. Volumen, lesk, dolgotrajna obstojnost: vsi Taft izdelki so ustvarjeni, da izpolnijo različne potrebe za nego las. Taft kot pionir na tržišču še naprej postavlja trende s svojimi inovacijami in vpliva na videz in podobo pričesk v sodobnem času.

Pester portfelj izdelkov blagovne znamke Taft vključuje linije, ki so bile ustvarjene posebej za moške in ženske. Obsega različne lake za lase, pene za oblikovanje, spreje za zaščito pred vročino, gele, gele v spreju, kreme za oblikovanje pričesk in vosek za lase.