Persil

Persil je vaš detergent za pranje perila, ki ponuja najboljšo nego za vse vrste tkanin. Izjemna učinkovitost zagotavlja popolno čistočo in intenzivne barve.

Persil je bil vedno pred svojim časom. Henklovi strokovnjaki so ga razvili leta 1907 in je bil prvi samodejni detergent za pranje perila. Njegova revolucionarna formula je omogočala, da se je pri prekuhavanju perila sproščal kisik, ki je bil do tkanin veliko bolj prizanesljiv kot klor, ki se je uporabljal do takrat. Drgnjenje in ožemanje perila več ni bilo potrebno. Vse odtlej se Persil prilagaja različnim potrebam časa in ob tem navdušuje s kombinacijo inovacije in trajnega razvoja. Persil je leta 1986 na tržišču predstavil prvi detergent brez fosfatov, kar dokazuje izjemno zavezanost k trajnostnemu razvoju. Temu so sledile številne izjemne inovacije, na primer prvi tekoči detergent leta 1987 in prvi koncentrirani pralni prašek Persil Megaperls leta 1994.

Persil vam nudi izjemno čistočo vašega perila v obliki praška, gela in kapsul.

Persil je razvil prvi štirikratni detergent v eni 4-komorni kapsuli. Zagotavlja izjemno čistočo, svetle barve, dolgotrajno svežino in zaščito vašega perila.

Glavne blagovne znamke
www.persil.si 

Informacije in storitve