Persil

Persil je vaš detergent za pranje perila, ki ponuja najboljšo nego za vse vrste tkanin. Izjemna učinkovitost zagotavlja popolno čistočo in intenzivne barve.

Persil je bil vedno pred svojim časom. Henklovi strokovnjaki so ga razvili leta 1907 in je bil prvi samodejni detergent za pranje perila. Njegova revolucionarna formula je omogočala, da se je pri prekuhavanju perila sproščal kisik, ki je bil do tkanin veliko bolj prizanesljiv kot klor, ki se je uporabljal do takrat. Drgnjenje in ožemanje perila več ni bilo potrebno. Vse odtlej se Persil prilagaja različnim potrebam časa in ob tem navdušuje s kombinacijo inovacije in trajnega razvoja. Persil je leta 1986 na tržišču predstavil prvi detergent brez fosfatov, kar dokazuje izjemno zavezanost k trajnostnemu razvoju. Temu so sledile številne izjemne inovacije, na primer prvi tekoči detergent leta 1987 in prvi koncentrirani pralni prašek Persil Megaperls leta 1994.

Pred kratkim se je Persil osredotočil na kombinacijo visoke zmogljivosti in aspekta udobne, enostavne uporabe, da bi tako izpolnil potrebe potrošnikov v sodobnem času. Rezultat teh prizadevanj je uspešna predstavitev dvoprekatnih kapsul Persil Duo-Caps na tržišču.

Glavne blagovne znamke
www.persil.si 

Informacije in storitve