Pril

Pril, ki se je na tržišču prvič predstavil leta 1951, ostaja do danes številka ena med detergenti za ročno pomivanje posode v Nemčiji. Pril, ki je medtem osvojil ves svet, ponuja potrošnikom najboljše rezultate čiščenja in odstranjevanja trdovratnih madežev – od maščobe do ostankov škroba in še bi lahko naštevali.

Blagovna znamka Pril je pojem enostavnega čiščenja in visoke zmogljivosti, tudi pri najbolj trdovratnih madežih. Z močnim poudarkom na potrebah potrošnikov in inovacijah je Pril svojemu portfelju dodal nove izdelke in rešitve, vključno z inovativno formulo, ki ne odstrani samo maščobe, temveč tudi zasušene ostanke škroba – brez intenzivnega namakanja.

Poleg originalnega Prila, koncentriranega gela Pril Power in detergenta Pril Gold za ultimativne rezultate je na voljo tudi linija izdelkov, ki so namenjeni občutljivi koži ter so na voljo v različnih dišavah.


Pro Nature

Preverite naš trajnostno ponudbo izdelkov med kategorijami pod blagovno znamko ProNature. Plastenke te serije so narejene iz do 100-odstotno reciklirane plastike, od tega je 25% Social Plastic®.

Glavne blagovne znamke

Informacije in storitve