Syoss

Syoss je uspešna maloprodajna blagovna znamka na področju kozmetike za lase s profesionalnimi izdelki, razvitimi in preizkušenimi v sodelovanju s frizerji.

Syoss kot najbolj uspešna blagovna znamka za nego las, ki je bil na tržišču lansiran pred desetimi leti, ponuja izdelke za nego in stilsko oblikovanje ter barve za lase. Izdelki so bili ustvarjeni in preizkušeni v sodelovanju s profesionalnimi frizerji, stilisti in strokovnjaki za barve za lase.

Nega: Visokoučinkovita formula s tekočim keratinom – profesionalna tehnologija, ki se uporablja po vsem svetu – krepi lasno strukturo in lase neguje, kot bi pravkar prišli iz frizerskega salona, vsak dan!

Stilsko oblikovanje: Visokoučinkovita formula s sistemom za popolno kontrolo vašo pričesko oblikuje, kot bi pravkar prišli iz frizerskega salona, vsak dan!

Barvanje las: Obstojne profesionalne barve za lase za domačo uporabo – ustvarjene in preizkušene v sodelovanju s frizerji in strokovnjaki za barve za lase. Inovativna formula z visokokoncentrirano pigmentno mešanico podaljša obstojnost in intenzivnost – za maksimalne barvne rezultate in popolno prekrivanje osivelih las.

Syoss je uspešna maloprodajna blagovna znamka za ženske in moške med 25. in 50. letom starosti, ki želijo imeti negovane, lepo oblikovane in čudovite lase – kot bi prišli iz frizerskega salona, vsak dan!

Glavne blagovne znamke
www.syoss.si