Ceresit

Ceresit je najstarejša blagovna znamka s področja gradbenih tehnologij, ki prihaja iz podjetja Henkel, saj ima že več kot 100 let. V tem času se je razvila v zelo znano blagovno znamko izdelkov, sistemov in kakovostnih strokovnih rešitev za gradbeništvo.

Gradbeni projekti so zapleteni in zahtevajo specializirane izdelke. Vse rešitve, ki jih ponujamo, temeljijo na stalni kakovosti in dolgoletnih izkušnjah. Z našimi ključnimi kategorijami: keramična lepila, hidroizolacija in toplotna izolacija Ceresit, ponujamo široko paleto specializiranih izdelkov in sistemskih rešitev, ki ustrezajo potrebam industrije in strokovnjakov. 

Ta sektor nenehno raste in Ceresit je prepoznaven kot vodilna blagovna znamka, ki ponuja profesionalne rešitve za keramiko in zunanje sisteme toplotne izolacije. Partnerstva z obrtniki in specializiranimi trgovinami so temelj našega uspešnega poslovanja. Naš glavni cilj je postati zanesljiv in kompetenten partner za profesionalne mojstre. S poudarkom na naših temeljnih vrednotah inovativnosti, kakovosti, tehnični pomoči in trajnosti zagotavljamo inovativne, kakovostne in ustrezne sistemske rešitve. Ceresit predstavlja zanesljivost in profesionalno kakovost, hkrati pa povečuje energetsko učinkovitost za zaščito naravnih virov. 

Naše bogate izkušnje, znanje, tehnologije in zelo inovativni izdelki pomagajo našim potrošnikom, da so uspešni in učinkoviti, hkrati pa ohranjajo naravne vire našega planeta. Kakovost za profesionalne.

Glavne blagovne znamke
www.ceresit.si

Profesionalci

Velike stavbe zahtevajo predvsem eno stvar: veliko izkušenj in najnovejšo generacijo razvitih izdelkov. Ceresit je v več kot 100 letih zgodovine blagovne znamke dokazal oboje in zaradi tega, se ljudje po vsem svetu zanašajo na Ceresit. 

Ceresit ponuja portfelj zasnovan tako, da zadovolji profesionalne obrtnike, arhitekte, gradbenike, ki redno izvajajo gradbena dela in iščejo rešitve za:

  • pripravo podloge,
  • hidroizolacijo,
  • popravila in obnovo,
  • lepljenje,
  • tesnjenje in prevleke,
  • izpolnjevanje,
  • vgradnjo,
  • izolacijo – s posebnim poudarkom na navpičnih konstrukcijah

Consumers

Za vse, ki želite popolno gradnjo ali prenovo na funkcionalen način: Ceresit asortiman vključuje izdelke, ki jih lahko uporabljajo mojstri različnih znanj in iščejo preproste, kakovostne in dolgotrajne rezultate.