Teroson

Teroson je Henkelova vodilna blagovna znamka lepilnih, tesnilnih, prevlečnih, pritrdilnih in ojačitvenih rešitev v OEM sestavi vozil, popravilih in vzdrževanju vozil (VRM), industrijskih sklopih in aplikacijah v gradbeništvu.

Zgodovina blagovne znamke Teroson je stara več kot 120 let in je v letu 2018 ustvarila skoraj milijardo evrov prihodkov po vsem svetu. Blagovna znamka Teroson je globalna in razširljiva tehnologija, ki ponuja široko tržno in uporabno sposobnost; za inovativne, zanesljive in celovite sistemske rešitve, prilagojene potrebam stranke; z uporabo najrazličnejših tehnologij, kot so akrilat, bitumen, epoksi, etilen-vinil acetat (EVA), modificirani silanski polimer, poliamid, poliuretan, polivinilklorid (PVC), guma (butil), obnovljiv termoset, silikon, nenasičen poliester in vosek; v obliki penov, folij, trakov, obližev, ekstrudij, predelnih sten, membran in gelov ter disperzibilnih tekočin.

Industrial

Henkel Teroson je vodilna blagovna znamka izdelkov za lepljenje, tesnjenje, premazovanje in ojačevanje avtomobilskih karoserij ter se uporablja pri popravilih in vzdrževanju vozil in pri industrijskem sestavljanju.

Z izdelki Teroson lahko naše stranke izboljšajo svoje postopke izdelave in uporabe ter kakovost izdelkov, s čimer bodo izboljšali tudi svojo produktivnost. Izdelki sistema Teroson popolnoma zadoščajo zahtevam strank po kakovosti in so v skladu z globalnimi standardi.

Gradbeništvo

Teroson ponuja širok izbor folij za zatesnjevanje, lepil, tesnilnih sredstev in izolatorjev hrupa za profesionalno uporabo v gradbeništvu.