Silan

Silan Classic

Mehčalec za perilo Silan Fresh Sky vaša oblačila in perilo naredi nežna ter na njih pušča dolgotrajen svež vonj.  Uživajte v sproščujočem občutku čudovitega sprehoda v jutranjem zraku še dlje! Silan Fresh Sky vas razvaja z občutkom svežine s čudovito mehkim perilom in posebno dišavo, ki traja do 140 dni* v zaprtem prostoru.  Silanove unikatne parfumske kapsule se aktivirajo ob vsakem premiku in sproščajo dodaten svež vonj v vaše perilo.

Silan Aromatherapy

Mehčalec za perilo Silan Aromatherapy mehča vaša oblačila in perilo ter na njih pušča dolgotrajen svež vonj.  Silan Aromatherapy vas razvaja s parfumskimi trenutki, ki si jih vaša čutila želijo: dišava z dragocenimi eteričnimi olji spremeni vaša vsakodnevna oblačila v neverjeten občutek svežine parfuma do 140 dni* v zaprtem prostoru zahvaljujoč intenzivni, navdihujoči in dolgotrajni dišavi.

* shranjeno v omari

Silan Naturals

Odkrijte novi Silan Naturals, veganski mehčalec za tkanine. Formuliran je iz 99% naravnih sestavin. Oblačila, brisače in posteljnino ohranja prijetno mehko. Formula ne vsebuje nobenih umetnih vlaken, barvil ali mikrodelcev. Vonju našega edinstvenega mehčalca se ne boste mogli upreti, parfum v njem pa popolnoma biorazgradljiv. Silan 0,8L in 1,45L plastenki sta okolju prijazni in narejeni iz 100% reciklirane plastike. Silan Naturals nudi prijetno mehkobo tkanin in prostor napolne z nežnimi vonjavami.

Informacije in storitve