Beauty Care

Henkel Beauty Care se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo visokokakovostnih izdelkov za nego las, telesa, kože in ustno higieno ter izdelkov za profesionalno uporabo v frizerskih salonih. Visokokakovostni izdelki so na voljo v 150 različnih državah in zavzemajo vodilne položaje na različnih trgih.

Beauty Care ponuja izdelke priznanih blagovnih znamk za potrošnike in profesionalno uporabo. V segmentu priznanih blagovnih znamk želimo dodatno okrepiti vodilni položaj naših inovacij na zrelih trgih, da bi tako povečali tržne deleže. V segmentu profesionalne uporabe bomo nadaljevali strategijo globalizacije, s posebnim poudarkom na novonastalih trgih. Zavzemamo vodilni globalni položaj na vseh trgih, kjer smo prisotni z našimi blagovnimi znamkami. Henkel Beauty Care je pojem visokokakovostnih izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk, ki vključujejo barve za lase, izdelke za stilsko oblikovanje in nego las ter nego telesa, kože in ustno higieno. Schwarzkopf Professional je specializiran za frizerske salone in na tem področju šteje med vodilne ponudnike v svetu.

Glavne blagovne znamke na področju Beauty Care v Sloveniji so: Palette Deluxe, Fa, syoss.

Naše glavne blagovne znamke

Trgi

Henkel Beauty Care se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo visokokakovostnih izdelkov za nego las, telesa, kože in ustno higieno v segmentu široke porabe ter za profesionalno uporabo v frizerskih salonih.