Weißer Riese

Weisser Riese že zadnjih 50 let zagotavlja veliko pralno moč in svežino za vso družino.  

Tipično vsakodnevno družinsko življenje svojim članom nenehno predstavlja nove izzive. To velja tudi za količina perila, ki nas čaka na koncu delovnega tedna za pranje. Weisser Riese ponuja dokazano moč pranja, učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev in čudovito svežino.

Weisser Rise ima poleg svojih univerzalnih različic tudi vrsto različic Aromaterapija. Sedaj obstaja detergent, ki ni samo zelo učinkovit pri pranju oblačil, temveč njegove nove dišeče sestavine dajejo perilu edinstven vonj aromaterapije.

Weisser Riese s svojo dokazano pralno močjo odločno nasprotuje kakršnim koli madežem, naj gre za madeže trave, posušeno barvo ali maščobo. Rezultat so svetle barve in čudovit svež edinstven vonj.

Weisser Riese Kapsule

Weisser Riese širi svoj portfelj z novimi trikomornimi kapsulami, ki združujejo čistost, sijaj barv in svežino z dolgotrajnim vonjem. Nove kapsule ponujajo čistost po dostopni ceni. Trikomorna tehnologija kapsul zagotavlja visoke rezultate pranja s pravim odmerkom detergenta za čisto in sveže perilo ter oblačila napolni z dolgotrajnim vonjem. Kapsule Weisser Riese skrbijo tudi za okolje s formulo, ki je učinkovita tudi pri nižjih temperatu  rah pranja in tako pomaga pri prihranku energije. Poleg tega je škatlo mogoče popolnoma reciklirati. Preprosto odstranite pokrov in papir ter reciklirajte. Weisser Riese Triocaps - čistoča po dostopni ceni.
Weisser Riese Triocaps so na voljo v dveh velikostih: 16 in 40 pranj:

  • Olje orhideje in makadamije
  • Lotusovo in mandljevo olje

Weisser Riese Gel

Linija izdelkov

  • Weisser Riese Universal Gel
  • Weisser Riese Color Gel
  • Weisser Riese AT Orchid Macadamia Gel
  • Weisser Riese AT Lotus Almond Gel

Weisser Riese Prašek

Linija izdelkov

  • Weisser Riese Universal prašek

Informacije in storitve