Silan

Silan Classic

Mehčalec za perilo Silan Fresh Sky vaša oblačila in perilo naredi nežna ter na njih pušča dolgotrajen svež vonj.  Uživajte v sproščujočem občutku čudovitega sprehoda v jutranjem zraku še dlje! Silan Fresh Sky vas razvaja z občutkom svežine s čudovito mehkim perilom in posebno dišavo, ki traja do 140 dni* v zaprtem prostoru.  Silanove unikatne parfumske kapsule se aktivirajo ob vsakem premiku in sproščajo dodaten svež vonj v vaše perilo.

Silan Suprême

Doživite razkošen vonj perila s Silan Suprême. Ta mehčalec za perilo vsebuje prefinjeno parfumsko formulo, ki so jo ustvarili francoski parfumerji, in ponuja izjemno dolgotrajno izkušnjo vonja perila za vse vrste tkanin **Crème-Care formula zagotavlja vašim oblačilom idealno mehkobo in nego po pranju.

Poleg tega ima ta mehčalec sedaj bolj trajnostno tehnologijo dišav za dolgotrajen vonj in mehkobo ter izboljšano biološko razgradljivost. *

Mehčalci Silan Suprême so na voljo v štirih variantah: Romance (dišava šopka rožnatih vrtnic in belih cvetov ter svežih sadnih not), Glamour (sadne note z lesnimi in čutnimi elementi mošusa), Elégance (sadna zgornja nota, hranljiva cvetna sredica in ekskluzivni parfumi) in Pleasure (kremaste note, kot sta sandalovina in tonka s pridihom svežine, ki ga prinašajo cvetni listi vrtnic in hrušk).

* Kot potrjuje International Flavors & Fragrances I.F.F. (Nizozemska) B.V. (2021) in Firmenich SA (2021)

** Opomba: Tega izdelka ne smete uporabljati na naslednjih tekstilih / oblačilih:
a) Tekstil/oblačila, označena kot zaviralci gorenja, saj se lahko zmanjša zaščita pred vnetljivostjo.
b) Tekstil / oblačila, ki so posebej puhasta (npr. flis, velur).
c) Tekstil / oblačila s polprepustnimi membranami (npr. Goretex®, funkcionalna oblačila)

Silan Aromatherapy

Mehčalec za perilo Silan Aromatherapy mehča vaša oblačila in perilo ter na njih pušča dolgotrajen svež vonj.  Silan Aromatherapy vas razvaja s parfumskimi trenutki, ki si jih vaša čutila želijo: dišava z dragocenimi eteričnimi olji spremeni vaša vsakodnevna oblačila v neverjeten občutek svežine parfuma do 140 dni* v zaprtem prostoru zahvaljujoč intenzivni, navdihujoči in dolgotrajni dišavi.

* shranjeno v omari

Silan Naturals

Odkrijte novi Silan Naturals, veganski mehčalec za tkanine. Formuliran je iz 99% naravnih sestavin. Oblačila, brisače in posteljnino ohranja prijetno mehko. Formula ne vsebuje nobenih umetnih vlaken, barvil ali mikrodelcev. Vonju našega edinstvenega mehčalca se ne boste mogli upreti, parfum v njem pa popolnoma biorazgradljiv. Silan 0,8L in 1,45L plastenki sta okolju prijazni in narejeni iz 100% reciklirane plastike. Silan Naturals nudi prijetno mehkobo tkanin in prostor napolne z nežnimi vonjavami.

Informacije in storitve