Barnängen

Dobrodošli v svetu Barnängen

Verjamemo, da lepota nastane v trenutku, ko se počutite ''ravno prav'' – samozavestno, pristno in v ravnovesju. Naše poslanstvo je, da vam ponudimo uravnoteženo nego za kožo.

Na Švedskem je Barnängen že desetletja znana avtentična blagovna znamka za nego kože, ki poleg učinkovite in uravnotežene nege ponuja edinstveno izkušnjo švedskega življenjskega sloga. Podjetje je leta 1868 v Stockholmu ustanovil švedski trgovec na debelo Johan Wilhelm Holmström. Znamenito trdo milo, ki je zaščitni znak podjetja, je bilo na tržišču predstavljeno leta 1873. Ljudje po vsej državi so cenili prijeten in blagodejen učinek prvovrstnega mila, tako da je Barnängen leta 1876 postal uradni dobavitelj kraljevega dvora. Od takrat so za blagovno znamko Barnängen značilni avtentični in nežni izdelki z naravnimi in pristnimi lastnostmi. Uporabljale in oboževale so jih cele generacije na Švedskem, zaradi česar je Barnängen ena od najbolj slovitih blagovnih znamk.

Navdihnjeni s švedskim stilom življenja
Spoznajte naše linije izdelkov: Nordic Care in Nordic Rituals. Medtem ko linija Nordic Care navdih črpa iz narave in podnebja na Švedskem, je linija Nordic Rituals nastala z inspiracijo najbolj cenjenih švedskih tradicij.

Informacije in storitve