Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands je naša poslovna enota, ki pokriva blagovne znamke in izdelke na področju Pralnih sredstev in čistil ter Izdelkov za nego las. Gre za večkategorijsko platformo, ki vključuje vrhunske blagovne znamke, kot so Persil, Schwarzkopf, all in Syoss. Naš portfolio je osredotočen na dve temeljni kategoriji:

Pralna sredstva in čistila


Podjetje Henkel je svoje poslovanje z detergentom za perilo začelo pred skoraj 150 leti. Danes naš portfolio izdelkov Pralnih sredstev in čistil vključuje detergente in dodatke za pranje perila, sredstva za pomivanje posode, sredstva za čiščenje površin ter izdelke za nego stranišč.
washingmachine

Ali ste vedeli, da Henkel letno proda detergente za 25 milijard pranj?

Izdelki za nego las


Z našo kategorijo izdelkov za nego las smo dejavni tako na področju potrošniškega blaga kot tudi na področju profesionalnih izdelkov. V segmentu potrošniškega blaga so na voljo izdelki za barvanje, oblikovanje in nego las za maloprodajo ter neposredno prodajo potrošnikom. Za profesionalne frizerske salone ponujamo izdelke za nego, barvanje, končni videz in stilsko oblikovanje las. Schwarzkopf Professional sodi med tri vodilne svetovne ponudnike profesionalnih izdelkov za nego las.


icon hair color

Ali ste vedeli, da Henkel vsako sekundo po svetu proda več kot 20 barv za lase?

Glavne blagovne znamke v Sloveniji

Glavne blagovne znamke

Persil

Glavne blagovne znamke

Pril

Glavne blagovne znamke

Schwarzkopf

Glavne blagovne znamke

Fa

Naše glavne blagovne znamke po vsem svetu